AB'6-KIECKENS STEPHANIE

Contactgegevens AB'6-KIECKENS STEPHANIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB'6-KIECKENS STEPHANIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB'6-KIECKENS STEPHANIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 157; 1472; Genappe (Vieux-Genappe), België

Telefoon (phone): 067 56 05 65 (+32-067 56 05 65) 067 56 05 65 (+32-067 56 05 65)

Fax (fax): 067 56 05 65 (+32-067 56 05 65) 067 56 05 65 (+32-067 56 05 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB'6-KIECKENS STEPHANIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB'6-KIECKENS STEPHANIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB'6-KIECKENS STEPHANIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB'6-KIECKENS STEPHANIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB'6-KIECKENS STEPHANIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB'6-KIECKENS STEPHANIE
Products information AB'6-KIECKENS STEPHANIE

BTW identificatienummer (tax): BE01188964843
Ondernemingsnummer: 5918304443
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AB'6-KIECKENS STEPHANIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB'6-KIECKENS STEPHANIE
(Get full report from official database of BE for AB'6-KIECKENS STEPHANIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB'6-KIECKENS STEPHANIE
Addition kinds of activities for AB'6-KIECKENS STEPHANIE

37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan
87339900. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec

Werken bij AB'6-KIECKENS STEPHANIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB'6-KIECKENS STEPHANIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van AB'6-KIECKENS STEPHANIE in sociale netwerken
Look for responds of AB'6-KIECKENS STEPHANIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Laat een reactie achter voor AB'6-KIECKENS STEPHANIE. AB'6-KIECKENS STEPHANIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB'6-KIECKENS STEPHANIE. Leave a respond for AB'6-KIECKENS STEPHANIE. AB'6-KIECKENS STEPHANIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB'6-KIECKENS STEPHANIE op de google maps. Adres en contacten AB'6-KIECKENS STEPHANIE
Location of AB'6-KIECKENS STEPHANIE on the google maps. Address and contacts of AB'6-KIECKENS STEPHANIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AB'6-KIECKENS STEPHANIE AB'6-KIECKENS STEPHANIE: Duesberg J-P | EMMANUEL MAREE | V.C. DAATMET LIEDEKERKE | BUSO DE GARVE | Bourlet L

Other related companies as AB'6-KIECKENS STEPHANIE: Duesberg J-P | EMMANUEL MAREE | V.C. DAATMET LIEDEKERKE | BUSO DE GARVE | Bourlet L

AB'6-KIECKENS STEPHANIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB'6-KIECKENS STEPHANIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01188964843. Het bedrijf AB'6-KIECKENS STEPHANIE bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 157; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in AB'6-KIECKENS STEPHANIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB'6-KIECKENS STEPHANIE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB'6-KIECKENS STEPHANIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB'6-KIECKENS STEPHANIE, openstaande posities, locatie van AB'6-KIECKENS STEPHANIE op de kaart.

AB'6-KIECKENS STEPHANIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB'6-KIECKENS STEPHANIE, company assigned to the tax number BE01188964843. The company AB'6-KIECKENS STEPHANIE is located at the address: Chaussée de Nivelles 157; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior designers. Products created in AB'6-KIECKENS STEPHANIE were not found.
The main activity of AB'6-KIECKENS STEPHANIE is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AB'6-KIECKENS STEPHANIE is not available. You also can look at reviews of AB'6-KIECKENS STEPHANIE, open positions, location of AB'6-KIECKENS STEPHANIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB'6-KIECKENS STEPHANIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB'6-KIECKENS STEPHANIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB'6-KIECKENS STEPHANIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB'6-KIECKENS STEPHANIE, employees, financial statistics.