SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

Contactgegevens SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentse Steenweg 22-26 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): 32.93 48 14 12 32.93 48 14 12

Fax (fax): 32.93 48 14 14 32.93 48 14 14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPINNERIJ BLANCQUAERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPINNERIJ BLANCQUAERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPINNERIJ BLANCQUAERT NV
Products information SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04495025634
Ondernemingsnummer: 8447631835
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Jute - threads and yarns

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPINNERIJ BLANCQUAERT NV
(Get full report from official database of BE for SPINNERIJ BLANCQUAERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPINNERIJ BLANCQUAERT NV
Addition kinds of activities for SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

289102. lijmen | Adhesives
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV in sociale netwerken
Look for responds of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Laat een reactie achter voor SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. SPINNERIJ BLANCQUAERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. Leave a respond for SPINNERIJ BLANCQUAERT NV. SPINNERIJ BLANCQUAERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPINNERIJ BLANCQUAERT NV op de google maps. Adres en contacten SPINNERIJ BLANCQUAERT NV
Location of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV on the google maps. Address and contacts of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SPINNERIJ BLANCQUAERT NV SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: DE FRENE FRANK | EVELINE LAMIROY | HENRI LOIX | ALPHAMED | Rik Van Herck

Other related companies as SPINNERIJ BLANCQUAERT NV: DE FRENE FRANK | EVELINE LAMIROY | HENRI LOIX | ALPHAMED | Rik Van Herck

SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04495025634. Het bedrijf SPINNERIJ BLANCQUAERT NV bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 22-26 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Jute - threads and yarns.
De hoofdactiviteit van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, openstaande posities, locatie van SPINNERIJ BLANCQUAERT NV op de kaart.

SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, company assigned to the tax number BE04495025634. The company SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is located at the address: Gentse Steenweg 22-26 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Jute - threads and yarns.
The main activity of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV is not available. You also can look at reviews of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, open positions, location of SPINNERIJ BLANCQUAERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPINNERIJ BLANCQUAERT NV, employees, financial statistics.