Vandaele M

Contactgegevens Vandaele M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandaele M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandaele M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'en Haut 5; 7830; Silly, België

Telefoon (phone): 068 55 17 80; 068 55 30 40 (+32-068 55 17 80; 068 55 30 40) 068 55 17 80; 068 55 30 40 (+32-068 55 17 80; 068 55 30 40)

Fax (fax): +32 (71) 568-96-82 +32 (71) 568-96-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandaele M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandaele M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandaele M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandaele M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandaele M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandaele M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandaele M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandaele M
Products information Vandaele M

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Vandaele M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandaele M
(Get full report from official database of BE for Vandaele M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandaele M
Addition kinds of activities for Vandaele M

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
30890611. Gieten van primaire kunststoffen | Molding primary plastics
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
39999932. Zelfverdediging sprays | Self-defense sprays
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
57199902. bezems | Brooms
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage

Werken bij Vandaele M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandaele M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandaele M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandaele M. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

 • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

 • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

 • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Accountant (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

 • Chef-Kok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van Vandaele M in sociale netwerken
Look for responds of Vandaele M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandaele M. Laat een reactie achter voor Vandaele M. Vandaele M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandaele M. Leave a respond for Vandaele M. Vandaele M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandaele M op de google maps. Adres en contacten Vandaele M
Location of Vandaele M on the google maps. Address and contacts of Vandaele M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandaele M Vandaele M: OXFAM MAGASIN DU MONDE | HENDRIKUS SWINKELS | RESARM ENGIN. PLASTICS | SOCOBEL | THEUMA NV

Other related companies as Vandaele M: OXFAM MAGASIN DU MONDE | HENDRIKUS SWINKELS | RESARM ENGIN. PLASTICS | SOCOBEL | THEUMA NV

Vandaele M is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandaele M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf Vandaele M bevindt zich op het adres: Rue d'en Haut 5; 7830; Silly. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Vandaele M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandaele M is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandaele M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandaele M, openstaande posities, locatie van Vandaele M op de kaart.

Vandaele M is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandaele M, company assigned to the tax number BE04278869628. The company Vandaele M is located at the address: Rue d'en Haut 5; 7830; Silly. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Vandaele M were not found.
The main activity of Vandaele M is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandaele M is not available. You also can look at reviews of Vandaele M, open positions, location of Vandaele M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandaele M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandaele M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandaele M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandaele M, employees, financial statistics.