OXFAM MAGASIN DU MONDE

Contactgegevens OXFAM MAGASIN DU MONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OXFAM MAGASIN DU MONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OXFAM MAGASIN DU MONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JULES MALOU 45; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26400925 (+32-26400925) 26400925 (+32-26400925)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OXFAM MAGASIN DU MONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OXFAM MAGASIN DU MONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OXFAM MAGASIN DU MONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OXFAM MAGASIN DU MONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OXFAM MAGASIN DU MONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OXFAM MAGASIN DU MONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OXFAM MAGASIN DU MONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OXFAM MAGASIN DU MONDE
Products information OXFAM MAGASIN DU MONDE

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OXFAM MAGASIN DU MONDE
(Get full report from official database of BE for OXFAM MAGASIN DU MONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OXFAM MAGASIN DU MONDE
Addition kinds of activities for OXFAM MAGASIN DU MONDE

28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
35669902. Gears, krachtoverbrenging, behalve auto | Gears, power transmission, except auto
51430103. Melk depot | Milk depot
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant

Werken bij OXFAM MAGASIN DU MONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OXFAM MAGASIN DU MONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OXFAM MAGASIN DU MONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OXFAM MAGASIN DU MONDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van OXFAM MAGASIN DU MONDE in sociale netwerken
Look for responds of OXFAM MAGASIN DU MONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OXFAM MAGASIN DU MONDE. Laat een reactie achter voor OXFAM MAGASIN DU MONDE. OXFAM MAGASIN DU MONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OXFAM MAGASIN DU MONDE. Leave a respond for OXFAM MAGASIN DU MONDE. OXFAM MAGASIN DU MONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OXFAM MAGASIN DU MONDE op de google maps. Adres en contacten OXFAM MAGASIN DU MONDE
Location of OXFAM MAGASIN DU MONDE on the google maps. Address and contacts of OXFAM MAGASIN DU MONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come OXFAM MAGASIN DU MONDE OXFAM MAGASIN DU MONDE: Ateliers Leyskens-AMB SA | BURO MODERN | KATTY VIGNOBLE | Jadin E | Leemans

Other related companies as OXFAM MAGASIN DU MONDE: Ateliers Leyskens-AMB SA | BURO MODERN | KATTY VIGNOBLE | Jadin E | Leemans

OXFAM MAGASIN DU MONDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OXFAM MAGASIN DU MONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf OXFAM MAGASIN DU MONDE bevindt zich op het adres: AVENUE JULES MALOU 45; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames..
De hoofdactiviteit van OXFAM MAGASIN DU MONDE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OXFAM MAGASIN DU MONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OXFAM MAGASIN DU MONDE, openstaande posities, locatie van OXFAM MAGASIN DU MONDE op de kaart.

OXFAM MAGASIN DU MONDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is OXFAM MAGASIN DU MONDE, company assigned to the tax number BE03367004394. The company OXFAM MAGASIN DU MONDE is located at the address: AVENUE JULES MALOU 45; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames..
The main activity of OXFAM MAGASIN DU MONDE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OXFAM MAGASIN DU MONDE is not available. You also can look at reviews of OXFAM MAGASIN DU MONDE, open positions, location of OXFAM MAGASIN DU MONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OXFAM MAGASIN DU MONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OXFAM MAGASIN DU MONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OXFAM MAGASIN DU MONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OXFAM MAGASIN DU MONDE, employees, financial statistics.