THEUMA NV

Contactgegevens THEUMA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEUMA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEUMA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstr. 10 3460 Bekkevoort - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-35-12-00 32-13-35-12-00

Fax (fax): 32-13-31-27-38 32-13-31-27-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEUMA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEUMA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEUMA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEUMA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEUMA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEUMA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEUMA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEUMA NV
Products information THEUMA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02598785400
Ondernemingsnummer: 3114868164
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in THEUMA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior doors for houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEUMA NV
(Get full report from official database of BE for THEUMA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEUMA NV
Addition kinds of activities for THEUMA NV

5992. Bloemisten | Florists
209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
55990102. Glijders, behalve hangen | Gliders, except hang
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design

Werken bij THEUMA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEUMA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEUMA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEUMA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van THEUMA NV in sociale netwerken
Look for responds of THEUMA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEUMA NV. Laat een reactie achter voor THEUMA NV. THEUMA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEUMA NV. Leave a respond for THEUMA NV. THEUMA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEUMA NV op de google maps. Adres en contacten THEUMA NV
Location of THEUMA NV on the google maps. Address and contacts of THEUMA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come THEUMA NV THEUMA NV: Sinaeve BVBA | AUTOTRONIC | DATRA | SYLVIE NEUVILLE | BAKKERIJ ODIONA

Other related companies as THEUMA NV: Sinaeve BVBA | AUTOTRONIC | DATRA | SYLVIE NEUVILLE | BAKKERIJ ODIONA

THEUMA NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEUMA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02598785400. Het bedrijf THEUMA NV bevindt zich op het adres: Zandstr. 10 3460 Bekkevoort - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior doors for houses. Producten gemaakt in THEUMA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEUMA NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEUMA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEUMA NV, openstaande posities, locatie van THEUMA NV op de kaart.

THEUMA NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEUMA NV, company assigned to the tax number BE02598785400. The company THEUMA NV is located at the address: Zandstr. 10 3460 Bekkevoort - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior doors for houses. Products created in THEUMA NV were not found.
The main activity of THEUMA NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THEUMA NV is not available. You also can look at reviews of THEUMA NV, open positions, location of THEUMA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEUMA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEUMA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEUMA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEUMA NV, employees, financial statistics.