RUIMDIENST QUICKE EDWARD

Contactgegevens RUIMDIENST QUICKE EDWARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUIMDIENST QUICKE EDWARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUIMDIENST QUICKE EDWARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legeweg 299; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 55 27 (+32-050 31 55 27) 050 31 55 27 (+32-050 31 55 27)

Fax (fax): 050 31 08 20 (+32-050 31 08 20) 050 31 08 20 (+32-050 31 08 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUIMDIENST QUICKE EDWARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUIMDIENST QUICKE EDWARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUIMDIENST QUICKE EDWARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUIMDIENST QUICKE EDWARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUIMDIENST QUICKE EDWARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUIMDIENST QUICKE EDWARD
Products information RUIMDIENST QUICKE EDWARD

BTW identificatienummer (tax): BE01328216552
Ondernemingsnummer: 9365539550
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUIMDIENST QUICKE EDWARD
(Get full report from official database of BE for RUIMDIENST QUICKE EDWARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUIMDIENST QUICKE EDWARD
Addition kinds of activities for RUIMDIENST QUICKE EDWARD

5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
82119907. Sectarische school | Sectarian school

Werken bij RUIMDIENST QUICKE EDWARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUIMDIENST QUICKE EDWARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ASC-SERVICE

  Type: Vaste Job

  ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

 • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

 • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

 • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

 • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DRUKMAN

  Type: Flexijob

  B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van RUIMDIENST QUICKE EDWARD in sociale netwerken
Look for responds of RUIMDIENST QUICKE EDWARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Laat een reactie achter voor RUIMDIENST QUICKE EDWARD. RUIMDIENST QUICKE EDWARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUIMDIENST QUICKE EDWARD. Leave a respond for RUIMDIENST QUICKE EDWARD. RUIMDIENST QUICKE EDWARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUIMDIENST QUICKE EDWARD op de google maps. Adres en contacten RUIMDIENST QUICKE EDWARD
Location of RUIMDIENST QUICKE EDWARD on the google maps. Address and contacts of RUIMDIENST QUICKE EDWARD

Andere gerelateerde bedrijven als come RUIMDIENST QUICKE EDWARD RUIMDIENST QUICKE EDWARD: LUC HENDRICKX | Broeckx Karel | MARC | GUY DE SMET | CTRE FORM.PROFESSIONNELLE

Other related companies as RUIMDIENST QUICKE EDWARD: LUC HENDRICKX | Broeckx Karel | MARC | GUY DE SMET | CTRE FORM.PROFESSIONNELLE

RUIMDIENST QUICKE EDWARD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUIMDIENST QUICKE EDWARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328216552. Het bedrijf RUIMDIENST QUICKE EDWARD bevindt zich op het adres: Legeweg 299; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van RUIMDIENST QUICKE EDWARD is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUIMDIENST QUICKE EDWARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUIMDIENST QUICKE EDWARD, openstaande posities, locatie van RUIMDIENST QUICKE EDWARD op de kaart.

RUIMDIENST QUICKE EDWARD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUIMDIENST QUICKE EDWARD, company assigned to the tax number BE01328216552. The company RUIMDIENST QUICKE EDWARD is located at the address: Legeweg 299; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
The main activity of RUIMDIENST QUICKE EDWARD is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUIMDIENST QUICKE EDWARD is not available. You also can look at reviews of RUIMDIENST QUICKE EDWARD, open positions, location of RUIMDIENST QUICKE EDWARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUIMDIENST QUICKE EDWARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUIMDIENST QUICKE EDWARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUIMDIENST QUICKE EDWARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUIMDIENST QUICKE EDWARD, employees, financial statistics.