MARC

Contactgegevens MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelseweg 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos, België

Telefoon (phone): 015 71 30 06 (+32-015 71 30 06) 015 71 30 06 (+32-015 71 30 06)

Fax (fax): +32 (55) 164-68-24 +32 (55) 164-68-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC
Products information MARC

BTW identificatienummer (tax): BE05971862792
Ondernemingsnummer: 3131622314
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC
(Get full report from official database of BE for MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC
Addition kinds of activities for MARC

601999. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
22620206. Krimpen: kunstmatige vezels en zijde doek | Shrinking: manmade fiber and silk cloth
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
42269900. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
79991106. Dag kamp | Day camp

Werken bij MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van MARC in sociale netwerken
Look for responds of MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC. Laat een reactie achter voor MARC. MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC. Leave a respond for MARC. MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC op de google maps. Adres en contacten MARC
Location of MARC on the google maps. Address and contacts of MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC MARC: GEORGES DELHEZ | ALE MONT DE L'ENCLUS | S. GOZLAN | NICOLAS KRZEMIEN | Fritpaleis

Other related companies as MARC: GEORGES DELHEZ | ALE MONT DE L'ENCLUS | S. GOZLAN | NICOLAS KRZEMIEN | Fritpaleis

MARC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05971862792. Het bedrijf MARC bevindt zich op het adres: Mechelseweg 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC, openstaande posities, locatie van MARC op de kaart.

MARC is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC, company assigned to the tax number BE05971862792. The company MARC is located at the address: Mechelseweg 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in MARC were not found.
The main activity of MARC is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC is not available. You also can look at reviews of MARC, open positions, location of MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC, employees, financial statistics.