Broeckx Karel

Contactgegevens Broeckx Karel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Broeckx Karel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Broeckx Karel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbergen 16; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 32 60 23 (+32-014 32 60 23) 014 32 60 23 (+32-014 32 60 23)

Fax (fax): 014 32 60 24 (+32-014 32 60 24) 014 32 60 24 (+32-014 32 60 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Broeckx Karel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Broeckx Karel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Broeckx Karel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Broeckx Karel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Broeckx Karel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Broeckx Karel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Broeckx Karel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Broeckx Karel
Products information Broeckx Karel

BTW identificatienummer (tax): BE07094390869
Ondernemingsnummer: 3796020507
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Broeckx Karel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Broeckx Karel
(Get full report from official database of BE for Broeckx Karel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Broeckx Karel
Addition kinds of activities for Broeckx Karel

342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
22119923. Paraplu doek, katoen | Umbrella cloth, cotton
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
86610201. Klooster | Convent

Werken bij Broeckx Karel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Broeckx Karel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Broeckx Karel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Broeckx Karel. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van Broeckx Karel in sociale netwerken
Look for responds of Broeckx Karel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Broeckx Karel. Laat een reactie achter voor Broeckx Karel. Broeckx Karel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Broeckx Karel. Leave a respond for Broeckx Karel. Broeckx Karel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Broeckx Karel op de google maps. Adres en contacten Broeckx Karel
Location of Broeckx Karel on the google maps. Address and contacts of Broeckx Karel

Andere gerelateerde bedrijven als come Broeckx Karel Broeckx Karel: FLEMSYSTA NV | KAPSALON PAUWELS | ODIEL DEPOORTERE & ZONEN | ALAIN BOTTON | Famerie J-C

Other related companies as Broeckx Karel: FLEMSYSTA NV | KAPSALON PAUWELS | ODIEL DEPOORTERE & ZONEN | ALAIN BOTTON | Famerie J-C

Broeckx Karel is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Broeckx Karel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07094390869. Het bedrijf Broeckx Karel bevindt zich op het adres: Zandbergen 16; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 404,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Broeckx Karel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Broeckx Karel is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Broeckx Karel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Broeckx Karel, openstaande posities, locatie van Broeckx Karel op de kaart.

Broeckx Karel is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Broeckx Karel, company assigned to the tax number BE07094390869. The company Broeckx Karel is located at the address: Zandbergen 16; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 404,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Broeckx Karel were not found.
The main activity of Broeckx Karel is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Broeckx Karel is not available. You also can look at reviews of Broeckx Karel, open positions, location of Broeckx Karel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Broeckx Karel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Broeckx Karel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Broeckx Karel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Broeckx Karel, employees, financial statistics.