Colle F

Contactgegevens Colle F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colle F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colle F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impasse Roton 10; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 52 69 26 (+32-071 52 69 26) 071 52 69 26 (+32-071 52 69 26)

Fax (fax): +32 (2) 288-90-44 +32 (2) 288-90-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colle F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colle F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colle F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colle F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colle F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colle F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colle F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colle F
Products information Colle F

BTW identificatienummer (tax): BE06218780517
Ondernemingsnummer: 5640625000
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Colle F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colle F
(Get full report from official database of BE for Colle F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colle F
Addition kinds of activities for Colle F

4489. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
39440501. Klokken, speelgoed | Bells, toy
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij Colle F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colle F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colle F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colle F. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

 • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

 • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

 • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected]

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Impact NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

 • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Lead Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Colle F in sociale netwerken
Look for responds of Colle F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colle F. Laat een reactie achter voor Colle F. Colle F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colle F. Leave a respond for Colle F. Colle F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colle F op de google maps. Adres en contacten Colle F
Location of Colle F on the google maps. Address and contacts of Colle F

Andere gerelateerde bedrijven als come Colle F Colle F: NOMACORC | FA. DE WILDE A. & URBAIN | J. THIRY | Risterm sa (Anc Rob Close) | Koninx Lesly

Other related companies as Colle F: NOMACORC | FA. DE WILDE A. & URBAIN | J. THIRY | Risterm sa (Anc Rob Close) | Koninx Lesly

Colle F is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colle F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06218780517. Het bedrijf Colle F bevindt zich op het adres: Impasse Roton 10; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Colle F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colle F is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colle F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colle F, openstaande posities, locatie van Colle F op de kaart.

Colle F is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colle F, company assigned to the tax number BE06218780517. The company Colle F is located at the address: Impasse Roton 10; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Colle F were not found.
The main activity of Colle F is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Colle F is not available. You also can look at reviews of Colle F, open positions, location of Colle F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colle F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colle F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colle F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colle F, employees, financial statistics.