NOMACORC

Contactgegevens NOMACORC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOMACORC: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOMACORC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 7 Chemin de Xhenorie (Zi Les Plenesses)4890 Thimister-Clermont - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-63-88-20 32-87-63-88-20

Fax (fax): 32-87-63-88-21 32-87-63-88-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOMACORC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOMACORC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOMACORC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOMACORC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOMACORC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOMACORC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOMACORC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOMACORC
Products information NOMACORC

BTW identificatienummer (tax): BE04868560791
Ondernemingsnummer: 9049682617
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in NOMACORC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoppers and caps, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOMACORC
(Get full report from official database of BE for NOMACORC)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOMACORC
Addition kinds of activities for NOMACORC

01619906. Squash boerderij | Squash farm
23290301. Honkbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Baseball uniforms: men's, youths', and boys'
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls

Werken bij NOMACORC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOMACORC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOMACORC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOMACORC. Looking for open vacancies in other companies

 • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

 • Werkvoorbereider (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

 • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

 • Secretaresse (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

 • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

 • Poetshulp (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

  Type: Vaste Job

  Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

 • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

 • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TVH CONSULT

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

Zoek naar antwoorden van NOMACORC in sociale netwerken
Look for responds of NOMACORC in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOMACORC. Laat een reactie achter voor NOMACORC. NOMACORC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOMACORC. Leave a respond for NOMACORC. NOMACORC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOMACORC op de google maps. Adres en contacten NOMACORC
Location of NOMACORC on the google maps. Address and contacts of NOMACORC

Andere gerelateerde bedrijven als come NOMACORC NOMACORC: FLDE GOEDE WONING CV | GARAGE BUDTS L | VANSPOUWEN | P. LECLERC | ADEL

Other related companies as NOMACORC: FLDE GOEDE WONING CV | GARAGE BUDTS L | VANSPOUWEN | P. LECLERC | ADEL

NOMACORC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOMACORC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04868560791. Het bedrijf NOMACORC bevindt zich op het adres: 7 Chemin de Xhenorie (Zi Les Plenesses)4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stoppers and caps, plastic. Producten gemaakt in NOMACORC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOMACORC is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOMACORC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOMACORC, openstaande posities, locatie van NOMACORC op de kaart.

NOMACORC is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOMACORC, company assigned to the tax number BE04868560791. The company NOMACORC is located at the address: 7 Chemin de Xhenorie (Zi Les Plenesses)4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stoppers and caps, plastic. Products created in NOMACORC were not found.
The main activity of NOMACORC is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NOMACORC is not available. You also can look at reviews of NOMACORC, open positions, location of NOMACORC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOMACORC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOMACORC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOMACORC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOMACORC, employees, financial statistics.