Koninx Lesly

Contactgegevens Koninx Lesly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninx Lesly: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninx Lesly

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Larenstraat 35; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 53 29 16 (+32-013 53 29 16) 013 53 29 16 (+32-013 53 29 16)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninx Lesly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninx Lesly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninx Lesly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninx Lesly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninx Lesly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninx Lesly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninx Lesly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninx Lesly
Products information Koninx Lesly

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Koninx Lesly zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninx Lesly
(Get full report from official database of BE for Koninx Lesly)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninx Lesly
Addition kinds of activities for Koninx Lesly

20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
73749902. Data processing service | Data processing service

Werken bij Koninx Lesly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninx Lesly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninx Lesly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninx Lesly. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van Koninx Lesly in sociale netwerken
Look for responds of Koninx Lesly in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninx Lesly. Laat een reactie achter voor Koninx Lesly. Koninx Lesly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninx Lesly. Leave a respond for Koninx Lesly. Koninx Lesly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninx Lesly op de google maps. Adres en contacten Koninx Lesly
Location of Koninx Lesly on the google maps. Address and contacts of Koninx Lesly

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninx Lesly Koninx Lesly: CAFة DE LA PLACE | De Groote P | JEAN-PIERRE MAES | L VERLOO | CREARMONY

Other related companies as Koninx Lesly: CAFة DE LA PLACE | De Groote P | JEAN-PIERRE MAES | L VERLOO | CREARMONY

Koninx Lesly is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninx Lesly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf Koninx Lesly bevindt zich op het adres: Larenstraat 35; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Koninx Lesly zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninx Lesly is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninx Lesly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninx Lesly, openstaande posities, locatie van Koninx Lesly op de kaart.

Koninx Lesly is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koninx Lesly, company assigned to the tax number BE05409088134. The company Koninx Lesly is located at the address: Larenstraat 35; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Koninx Lesly were not found.
The main activity of Koninx Lesly is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninx Lesly is not available. You also can look at reviews of Koninx Lesly, open positions, location of Koninx Lesly on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninx Lesly, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninx Lesly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninx Lesly, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninx Lesly, employees, financial statistics.