Clement Cleaning

Contactgegevens Clement Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clement Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clement Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dieptstraat 5; 1760; Roosdaal, België

Telefoon (phone): 054 32 05 70 (+32-054 32 05 70) 054 32 05 70 (+32-054 32 05 70)

Fax (fax): 054 32 06 48 (+32-054 32 06 48) 054 32 06 48 (+32-054 32 06 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clement Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clement Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clement Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clement Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clement Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clement Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clement Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clement Cleaning
Products information Clement Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE08738494873
Ondernemingsnummer: 7147399902
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clement Cleaning
(Get full report from official database of BE for Clement Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clement Cleaning
Addition kinds of activities for Clement Cleaning

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
35429921. Metaalvormende machines met ultrasone hulp | Ultrasonically assisted metal forming machines
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
50130105. Automotive motoren en motoronderdelen | Automotive engines and engine parts
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'

Werken bij Clement Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clement Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clement Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clement Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

 • Keukenhulp/hulpkok (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok.

 • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

 • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

 • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Lasser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

 • Jobstudent (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Jobstudent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Offsetdrukker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: COLOMA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van Clement Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of Clement Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clement Cleaning. Laat een reactie achter voor Clement Cleaning. Clement Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clement Cleaning. Leave a respond for Clement Cleaning. Clement Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clement Cleaning op de google maps. Adres en contacten Clement Cleaning
Location of Clement Cleaning on the google maps. Address and contacts of Clement Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come Clement Cleaning Clement Cleaning: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | B.B.V. OEDELEM | DOMKEN C. | Focroulle M P | Becquart S

Other related companies as Clement Cleaning: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | B.B.V. OEDELEM | DOMKEN C. | Focroulle M P | Becquart S

Clement Cleaning is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clement Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08738494873. Het bedrijf Clement Cleaning bevindt zich op het adres: Dieptstraat 5; 1760; Roosdaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Clement Cleaning is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clement Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clement Cleaning, openstaande posities, locatie van Clement Cleaning op de kaart.

Clement Cleaning is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clement Cleaning, company assigned to the tax number BE08738494873. The company Clement Cleaning is located at the address: Dieptstraat 5; 1760; Roosdaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Clement Cleaning is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clement Cleaning is not available. You also can look at reviews of Clement Cleaning, open positions, location of Clement Cleaning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clement Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clement Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clement Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clement Cleaning, employees, financial statistics.