CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Private companiesPrimary Metal Industries • CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Contactgegevens CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RERUM-NOVARUMPLEIN 8; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92210066 (+32-92210066) 92210066 (+32-92210066)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Products information CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Leave a respond for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTELIJKE MUTUALITEIT CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: VAN HOVE | VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN | OgilvyOne Worldwide NV | LES GALIPETTES | INSTITUUT MONIQUE

Other related companies as CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: VAN HOVE | VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN | OgilvyOne Worldwide NV | LES GALIPETTES | INSTITUUT MONIQUE

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: RERUM-NOVARUMPLEIN 8; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de kaart.

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE02187347412. The company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is located at the address: RERUM-NOVARUMPLEIN 8; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT were not found.
The main activity of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, open positions, location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.