OgilvyOne Worldwide NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • OgilvyOne Worldwide NV
Private companiesPrimary Metal Industries • OgilvyOne Worldwide NV

Contactgegevens OgilvyOne Worldwide NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OgilvyOne Worldwide NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OgilvyOne Worldwide NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de l'Impératrice 13; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 545 65 45; 02 545 65 56; 02 545 65 65; 02 545 65 85; 02 678 23 35 (+32-02 545 65 45; 02 545 65 56; 02 545 65 65; 02 545 65 85; 02 678 23 35) 02 545 65 45; 02 545 65 56; 02 545 65 65; 02 545 65 85; 02 678 23 35 (+32-02 545 65 45; 02 545 65 56; 02 545 65 65; 02 545 65 85; 02 678 23 35)

Fax (fax): 02 545 65 99 (+32-02 545 65 99) 02 545 65 99 (+32-02 545 65 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OgilvyOne Worldwide NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OgilvyOne Worldwide NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OgilvyOne Worldwide NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OgilvyOne Worldwide NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OgilvyOne Worldwide NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OgilvyOne Worldwide NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OgilvyOne Worldwide NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OgilvyOne Worldwide NV
Products information OgilvyOne Worldwide NV

BTW identificatienummer (tax): BE07540985107
Ondernemingsnummer: 6011413574
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Communication consultants; Direct marketing - Computer services; Multimedia - Systems & productions; Telemarketing; Credit cards - Issuing companies

Product categorie (product category): Direct marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OgilvyOne Worldwide NV
(Get full report from official database of BE for OgilvyOne Worldwide NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OgilvyOne Worldwide NV
Addition kinds of activities for OgilvyOne Worldwide NV

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij OgilvyOne Worldwide NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OgilvyOne Worldwide NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OgilvyOne Worldwide NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OgilvyOne Worldwide NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van OgilvyOne Worldwide NV in sociale netwerken
Look for responds of OgilvyOne Worldwide NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OgilvyOne Worldwide NV. Laat een reactie achter voor OgilvyOne Worldwide NV. OgilvyOne Worldwide NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OgilvyOne Worldwide NV. Leave a respond for OgilvyOne Worldwide NV. OgilvyOne Worldwide NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OgilvyOne Worldwide NV op de google maps. Adres en contacten OgilvyOne Worldwide NV
Location of OgilvyOne Worldwide NV on the google maps. Address and contacts of OgilvyOne Worldwide NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OgilvyOne Worldwide NV OgilvyOne Worldwide NV: FLCHOCOLATERIE ICKX NV | Famerée Myriam | Type & Design Service | MICROFAX COPIERS | DAVID LECHAUX

Other related companies as OgilvyOne Worldwide NV: FLCHOCOLATERIE ICKX NV | Famerée Myriam | Type & Design Service | MICROFAX COPIERS | DAVID LECHAUX

OgilvyOne Worldwide NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OgilvyOne Worldwide NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07540985107. Het bedrijf OgilvyOne Worldwide NV bevindt zich op het adres: Boulevard de l'Impératrice 13; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Direct marketing - Consultants. Lijst met producten zijn Communication consultants; Direct marketing - Computer services; Multimedia - Systems & productions; Telemarketing; Credit cards - Issuing companies.
De hoofdactiviteit van OgilvyOne Worldwide NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OgilvyOne Worldwide NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OgilvyOne Worldwide NV, openstaande posities, locatie van OgilvyOne Worldwide NV op de kaart.

OgilvyOne Worldwide NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is OgilvyOne Worldwide NV, company assigned to the tax number BE07540985107. The company OgilvyOne Worldwide NV is located at the address: Boulevard de l'Impératrice 13; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Direct marketing - Consultants. List of products are Communication consultants; Direct marketing - Computer services; Multimedia - Systems & productions; Telemarketing; Credit cards - Issuing companies.
The main activity of OgilvyOne Worldwide NV is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OgilvyOne Worldwide NV is not available. You also can look at reviews of OgilvyOne Worldwide NV, open positions, location of OgilvyOne Worldwide NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OgilvyOne Worldwide NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OgilvyOne Worldwide NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OgilvyOne Worldwide NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OgilvyOne Worldwide NV, employees, financial statistics.