Focroulle M P

Contactgegevens Focroulle M P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Focroulle M P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Focroulle M P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Erable 16; 5020; Namur (Suarl茅e), België

Telefoon (phone): 081 73 48 05; 0476 29 66 33 (+32-081 73 48 05; 0476 29 66 33) 081 73 48 05; 0476 29 66 33 (+32-081 73 48 05; 0476 29 66 33)

Fax (fax): +32 (65) 607-59-97 +32 (65) 607-59-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Focroulle M P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Focroulle M P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Focroulle M P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Focroulle M P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Focroulle M P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Focroulle M P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Focroulle M P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Focroulle M P
Products information Focroulle M P

BTW identificatienummer (tax): BE01872863769
Ondernemingsnummer: 7351470947
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Chiropodists; Beauty salons

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Focroulle M P
(Get full report from official database of BE for Focroulle M P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Focroulle M P
Addition kinds of activities for Focroulle M P

382102. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
39420100. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
44910101. Vaartuigen laden | Loading vessels
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij Focroulle M P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Focroulle M P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Focroulle M P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Focroulle M P. Looking for open vacancies in other companies

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van Focroulle M P in sociale netwerken
Look for responds of Focroulle M P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Focroulle M P. Laat een reactie achter voor Focroulle M P. Focroulle M P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Focroulle M P. Leave a respond for Focroulle M P. Focroulle M P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Focroulle M P op de google maps. Adres en contacten Focroulle M P
Location of Focroulle M P on the google maps. Address and contacts of Focroulle M P

Andere gerelateerde bedrijven als come Focroulle M P Focroulle M P: ARCHITEKTUR DESIGN BLAISE | PAUWELS RIK & ZN | Schubert Fran?oise | ON MANGE AVEC LES YEUX | Meubles Prestige SA

Other related companies as Focroulle M P: ARCHITEKTUR DESIGN BLAISE | PAUWELS RIK & ZN | Schubert Fran?oise | ON MANGE AVEC LES YEUX | Meubles Prestige SA

Focroulle M P is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Focroulle M P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872863769. Het bedrijf Focroulle M P bevindt zich op het adres: Rue de l'Erable 16; 5020; Namur (Suarl茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Chiropodists; Beauty salons.
De hoofdactiviteit van Focroulle M P is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Focroulle M P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Focroulle M P, openstaande posities, locatie van Focroulle M P op de kaart.

Focroulle M P is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Focroulle M P, company assigned to the tax number BE01872863769. The company Focroulle M P is located at the address: Rue de l'Erable 16; 5020; Namur (Suarl茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pedicure. List of products are Chiropodists; Beauty salons.
The main activity of Focroulle M P is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Focroulle M P is not available. You also can look at reviews of Focroulle M P, open positions, location of Focroulle M P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Focroulle M P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Focroulle M P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Focroulle M P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Focroulle M P, employees, financial statistics.