BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BOB'SERVICE sa (WATERLOO)
Private companiesAgricultural Services • BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

Contactgegevens BOB'SERVICE sa (WATERLOO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOB'SERVICE sa (WATERLOO): address, phone, fax, email, website, opening hours

BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 66 66; 02 354 71 76 (+32-02 354 66 66; 02 354 71 76) 02 354 66 66; 02 354 71 76 (+32-02 354 66 66; 02 354 71 76)

Fax (fax): 02 354 98 18 (+32-02 354 98 18) 02 354 98 18 (+32-02 354 98 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOB'SERVICE sa (WATERLOO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOB'SERVICE sa (WATERLOO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOB'SERVICE sa (WATERLOO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOB'SERVICE sa (WATERLOO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOB'SERVICE sa (WATERLOO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOB'SERVICE sa (WATERLOO)
Products information BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

BTW identificatienummer (tax): BE03964385986
Ondernemingsnummer: 8571777343
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOB'SERVICE sa (WATERLOO)
(Get full report from official database of BE for BOB'SERVICE sa (WATERLOO))

Aanvulling soorten activiteiten voor BOB'SERVICE sa (WATERLOO)
Addition kinds of activities for BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
28340403. Hoestmedicijnen | Cough medicines
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij BOB'SERVICE sa (WATERLOO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOB'SERVICE sa (WATERLOO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

 • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

 • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

 • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

 • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

 • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

 • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

  Regio: GHISLENGHIEN

  Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

Zoek naar antwoorden van BOB'SERVICE sa (WATERLOO) in sociale netwerken
Look for responds of BOB'SERVICE sa (WATERLOO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Laat een reactie achter voor BOB'SERVICE sa (WATERLOO). BOB'SERVICE sa (WATERLOO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOB'SERVICE sa (WATERLOO). Leave a respond for BOB'SERVICE sa (WATERLOO). BOB'SERVICE sa (WATERLOO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOB'SERVICE sa (WATERLOO) op de google maps. Adres en contacten BOB'SERVICE sa (WATERLOO)
Location of BOB'SERVICE sa (WATERLOO) on the google maps. Address and contacts of BOB'SERVICE sa (WATERLOO)

Andere gerelateerde bedrijven als come BOB'SERVICE sa (WATERLOO) BOB'SERVICE sa (WATERLOO): JAGUAR | GAZEL-DEBEUR-FABRICOM | Environmental Intelligence | Caf茅 du Pont | FEDERALE POLITIE

Other related companies as BOB'SERVICE sa (WATERLOO): JAGUAR | GAZEL-DEBEUR-FABRICOM | Environmental Intelligence | Caf茅 du Pont | FEDERALE POLITIE

BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOB'SERVICE sa (WATERLOO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03964385986. Het bedrijf BOB'SERVICE sa (WATERLOO) bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOB'SERVICE sa (WATERLOO), openstaande posities, locatie van BOB'SERVICE sa (WATERLOO) op de kaart.

BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOB'SERVICE sa (WATERLOO), company assigned to the tax number BE03964385986. The company BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is located at the address: Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial.
The main activity of BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOB'SERVICE sa (WATERLOO) is not available. You also can look at reviews of BOB'SERVICE sa (WATERLOO), open positions, location of BOB'SERVICE sa (WATERLOO) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOB'SERVICE sa (WATERLOO), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOB'SERVICE sa (WATERLOO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOB'SERVICE sa (WATERLOO), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOB'SERVICE sa (WATERLOO), employees, financial statistics.