GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GAZEL-DEBEUR-FABRICOM
Private companiesAgricultural Services • GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

Contactgegevens GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPTIMISMELAAN 15; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27029500 (+32-27029500) 27029500 (+32-27029500)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAZEL-DEBEUR-FABRICOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAZEL-DEBEUR-FABRICOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAZEL-DEBEUR-FABRICOM
Products information GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GAZEL-DEBEUR-FABRICOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAZEL-DEBEUR-FABRICOM
(Get full report from official database of BE for GAZEL-DEBEUR-FABRICOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAZEL-DEBEUR-FABRICOM
Addition kinds of activities for GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM in sociale netwerken
Look for responds of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Laat een reactie achter voor GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. GAZEL-DEBEUR-FABRICOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. Leave a respond for GAZEL-DEBEUR-FABRICOM. GAZEL-DEBEUR-FABRICOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAZEL-DEBEUR-FABRICOM op de google maps. Adres en contacten GAZEL-DEBEUR-FABRICOM
Location of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM on the google maps. Address and contacts of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM

Andere gerelateerde bedrijven als come GAZEL-DEBEUR-FABRICOM GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: BANGELS NADINE | BUREAU JOASSIN | HERWIG MOONS | P. GUYETTE | PHILIEP KESTELEYN

Other related companies as GAZEL-DEBEUR-FABRICOM: BANGELS NADINE | BUREAU JOASSIN | HERWIG MOONS | P. GUYETTE | PHILIEP KESTELEYN

GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf GAZEL-DEBEUR-FABRICOM bevindt zich op het adres: OPTIMISMELAAN 15; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in GAZEL-DEBEUR-FABRICOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, openstaande posities, locatie van GAZEL-DEBEUR-FABRICOM op de kaart.

GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, company assigned to the tax number BE05269836425. The company GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is located at the address: OPTIMISMELAAN 15; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in GAZEL-DEBEUR-FABRICOM were not found.
The main activity of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM is not available. You also can look at reviews of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, open positions, location of GAZEL-DEBEUR-FABRICOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAZEL-DEBEUR-FABRICOM, employees, financial statistics.