Environmental Intelligence

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Environmental Intelligence
Private companiesAgricultural Services • Environmental Intelligence

Contactgegevens Environmental Intelligence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Environmental Intelligence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Environmental Intelligence

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grande Enneille 3; 6940; Durbuy (Grandhan), België

Telefoon (phone): 086 32 38 06 (+32-086 32 38 06) 086 32 38 06 (+32-086 32 38 06)

Fax (fax): 086 32 38 06 (+32-086 32 38 06) 086 32 38 06 (+32-086 32 38 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Environmental Intelligence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Environmental Intelligence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Environmental Intelligence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Environmental Intelligence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Environmental Intelligence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Environmental Intelligence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Environmental Intelligence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Environmental Intelligence
Products information Environmental Intelligence

BTW identificatienummer (tax): BE01389190673
Ondernemingsnummer: 2727050781
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Environmental Intelligence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Environmental Intelligence
(Get full report from official database of BE for Environmental Intelligence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Environmental Intelligence
Addition kinds of activities for Environmental Intelligence

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
331701. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques

Werken bij Environmental Intelligence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Environmental Intelligence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Environmental Intelligence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Environmental Intelligence. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van Environmental Intelligence in sociale netwerken
Look for responds of Environmental Intelligence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Environmental Intelligence. Laat een reactie achter voor Environmental Intelligence. Environmental Intelligence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Environmental Intelligence. Leave a respond for Environmental Intelligence. Environmental Intelligence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Environmental Intelligence op de google maps. Adres en contacten Environmental Intelligence
Location of Environmental Intelligence on the google maps. Address and contacts of Environmental Intelligence

Andere gerelateerde bedrijven als come Environmental Intelligence Environmental Intelligence: PIERRARD G. & L. | STUDIEBUREAU HANS DUSSELIER | PASCAL FOURIE | Relais des Eveux (Le) | GECO NV

Other related companies as Environmental Intelligence: PIERRARD G. & L. | STUDIEBUREAU HANS DUSSELIER | PASCAL FOURIE | Relais des Eveux (Le) | GECO NV

Environmental Intelligence is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Environmental Intelligence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389190673. Het bedrijf Environmental Intelligence bevindt zich op het adres: Grande Enneille 3; 6940; Durbuy (Grandhan). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Producten gemaakt in Environmental Intelligence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Environmental Intelligence is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Environmental Intelligence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Environmental Intelligence, openstaande posities, locatie van Environmental Intelligence op de kaart.

Environmental Intelligence is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Environmental Intelligence, company assigned to the tax number BE01389190673. The company Environmental Intelligence is located at the address: Grande Enneille 3; 6940; Durbuy (Grandhan). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. Products created in Environmental Intelligence were not found.
The main activity of Environmental Intelligence is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Environmental Intelligence is not available. You also can look at reviews of Environmental Intelligence, open positions, location of Environmental Intelligence on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Environmental Intelligence, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Environmental Intelligence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Environmental Intelligence, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Environmental Intelligence, employees, financial statistics.