Algemene Aanneming RRS bvba

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Algemene Aanneming RRS bvba
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Algemene Aanneming RRS bvba

Contactgegevens Algemene Aanneming RRS bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Aanneming RRS bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Aanneming RRS bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik van Veldekesingel 150 Box 61; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 0800 999 13 (+32-0800 999 13) 0800 999 13 (+32-0800 999 13)

Fax (fax): +32 (50) 664-97-21 +32 (50) 664-97-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Aanneming RRS bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Aanneming RRS bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Aanneming RRS bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Aanneming RRS bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Aanneming RRS bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Aanneming RRS bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Aanneming RRS bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Aanneming RRS bvba
Products information Algemene Aanneming RRS bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01389465332
Ondernemingsnummer: 1278228759
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Aanneming RRS bvba
(Get full report from official database of BE for Algemene Aanneming RRS bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Aanneming RRS bvba
Addition kinds of activities for Algemene Aanneming RRS bvba

23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
28650211. xyleen | Xylene
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij Algemene Aanneming RRS bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Aanneming RRS bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Aanneming RRS bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Aanneming RRS bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

 • Sanitair installateur (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

 • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

 • Operator Telebeheer (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

  Type: Vaste Job

  TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van Algemene Aanneming RRS bvba in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Aanneming RRS bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Aanneming RRS bvba. Laat een reactie achter voor Algemene Aanneming RRS bvba. Algemene Aanneming RRS bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Aanneming RRS bvba. Leave a respond for Algemene Aanneming RRS bvba. Algemene Aanneming RRS bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Aanneming RRS bvba op de google maps. Adres en contacten Algemene Aanneming RRS bvba
Location of Algemene Aanneming RRS bvba on the google maps. Address and contacts of Algemene Aanneming RRS bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Aanneming RRS bvba Algemene Aanneming RRS bvba: Hemelaers-Broeckx | BBL | ANDRE VANDENBERGHE | BLACK HOLE COMPUTERS | Vincent Rochet

Other related companies as Algemene Aanneming RRS bvba: Hemelaers-Broeckx | BBL | ANDRE VANDENBERGHE | BLACK HOLE COMPUTERS | Vincent Rochet

Algemene Aanneming RRS bvba is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Aanneming RRS bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389465332. Het bedrijf Algemene Aanneming RRS bvba bevindt zich op het adres: Hendrik van Veldekesingel 150 Box 61; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Algemene Aanneming RRS bvba is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Aanneming RRS bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Aanneming RRS bvba, openstaande posities, locatie van Algemene Aanneming RRS bvba op de kaart.

Algemene Aanneming RRS bvba is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Aanneming RRS bvba, company assigned to the tax number BE01389465332. The company Algemene Aanneming RRS bvba is located at the address: Hendrik van Veldekesingel 150 Box 61; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Algemene Aanneming RRS bvba is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Aanneming RRS bvba is not available. You also can look at reviews of Algemene Aanneming RRS bvba, open positions, location of Algemene Aanneming RRS bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Aanneming RRS bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Aanneming RRS bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Aanneming RRS bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Aanneming RRS bvba, employees, financial statistics.