ANDRE VANDENBERGHE

Contactgegevens ANDRE VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HONZEBROEKSTRAAT 132; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51222789 (+32-51222789) 51222789 (+32-51222789)

Fax (fax): +32 (14) 469-14-93 +32 (14) 469-14-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VANDENBERGHE
Products information ANDRE VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE04167083740
Ondernemingsnummer: 1341125488
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ANDRE VANDENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for ANDRE VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for ANDRE VANDENBERGHE

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
25110302. Kribben: hout | Cribs: wood
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
54619904. koekjes | Cookies
80210106. Pedodontist | Pedodontist
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij ANDRE VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

Zoek naar antwoorden van ANDRE VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor ANDRE VANDENBERGHE. ANDRE VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VANDENBERGHE. Leave a respond for ANDRE VANDENBERGHE. ANDRE VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten ANDRE VANDENBERGHE
Location of ANDRE VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of ANDRE VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VANDENBERGHE ANDRE VANDENBERGHE: VANBOCKRIJCK BVBA | Rolain C | ALAIN DERAECK | Bajoit Sophie | MARBRERIE ST.JEAN

Other related companies as ANDRE VANDENBERGHE: VANBOCKRIJCK BVBA | Rolain C | ALAIN DERAECK | Bajoit Sophie | MARBRERIE ST.JEAN

ANDRE VANDENBERGHE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04167083740. Het bedrijf ANDRE VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: HONZEBROEKSTRAAT 132; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in ANDRE VANDENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VANDENBERGHE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van ANDRE VANDENBERGHE op de kaart.

ANDRE VANDENBERGHE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE04167083740. The company ANDRE VANDENBERGHE is located at the address: HONZEBROEKSTRAAT 132; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in ANDRE VANDENBERGHE were not found.
The main activity of ANDRE VANDENBERGHE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of ANDRE VANDENBERGHE, open positions, location of ANDRE VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VANDENBERGHE, employees, financial statistics.