Vincent Rochet

Contactgegevens Vincent Rochet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vincent Rochet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vincent Rochet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Vignoble 14 bte 12, Brussels, B-1190, België

Telefoon (phone): 32 75 930929 32 75 930929

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vincent Rochet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vincent Rochet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vincent Rochet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vincent Rochet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vincent Rochet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vincent Rochet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vincent Rochet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vincent Rochet
Products information Vincent Rochet

BTW identificatienummer (tax): BE04654327392
Ondernemingsnummer: 5130859375
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vincent Rochet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vincent Rochet
(Get full report from official database of BE for Vincent Rochet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vincent Rochet
Addition kinds of activities for Vincent Rochet

2022. Kaas; | Cheese; natural and processed
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
48139902. Draad telefoon | Wire telephone

Werken bij Vincent Rochet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vincent Rochet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vincent Rochet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vincent Rochet. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van Vincent Rochet in sociale netwerken
Look for responds of Vincent Rochet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vincent Rochet. Laat een reactie achter voor Vincent Rochet. Vincent Rochet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vincent Rochet. Leave a respond for Vincent Rochet. Vincent Rochet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vincent Rochet op de google maps. Adres en contacten Vincent Rochet
Location of Vincent Rochet on the google maps. Address and contacts of Vincent Rochet

Andere gerelateerde bedrijven als come Vincent Rochet Vincent Rochet: Rob-Verhuur BVBA | KOEN VERROKEN | PH. SOBLET | R. ROBERT | Vervoort J

Other related companies as Vincent Rochet: Rob-Verhuur BVBA | KOEN VERROKEN | PH. SOBLET | R. ROBERT | Vervoort J

Vincent Rochet is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vincent Rochet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654327392. Het bedrijf Vincent Rochet bevindt zich op het adres: rue du Vignoble 14 bte 12, Brussels, B-1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vincent Rochet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vincent Rochet is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vincent Rochet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vincent Rochet, openstaande posities, locatie van Vincent Rochet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vincent Rochet is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vincent Rochet, company assigned to the tax number BE04654327392. The company Vincent Rochet is located at the address: rue du Vignoble 14 bte 12, Brussels, B-1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vincent Rochet were not found.
The main activity of Vincent Rochet is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vincent Rochet is not available. You also can look at reviews of Vincent Rochet, open positions, location of Vincent Rochet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vincent Rochet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vincent Rochet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vincent Rochet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vincent Rochet, employees, financial statistics.