M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA

Contactgegevens M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 127 9406 Outer (Ninove), België

Telefoon (phone): +32 (64) 896-22-85 +32 (64) 896-22-85

Fax (fax): +32 (10) 544-16-71 +32 (10) 544-16-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA
Products information M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02028320312
Ondernemingsnummer: 6318206787
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA
Addition kinds of activities for M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution

Werken bij M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

 • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: URTALENT

  Type: Studentenjob

  Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Laat een reactie achter voor M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. Leave a respond for M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA. M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA
Location of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: POLYGOONTJE | Style In | JO MEUWISSEN BVBA | MARC HOLTHOF | Vanderkerken B

Other related companies as M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA: POLYGOONTJE | Style In | JO MEUWISSEN BVBA | MARC HOLTHOF | Vanderkerken B

M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02028320312. Het bedrijf M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA bevindt zich op het adres: Groenstraat 127 9406 Outer (Ninove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, openstaande posities, locatie van M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA op de kaart.

M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, company assigned to the tax number BE02028320312. The company M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is located at the address: Groenstraat 127 9406 Outer (Ninove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA were not found.
The main activity of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, open positions, location of M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M en M Algememe Schrijnwerkerij BVBA, employees, financial statistics.