POLYGOONTJE

Contactgegevens POLYGOONTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYGOONTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYGOONTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEI 2; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36634900 (+32-36634900) 36634900 (+32-36634900)

Fax (fax): +32 (68) 399-89-27 +32 (68) 399-89-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYGOONTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYGOONTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYGOONTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYGOONTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYGOONTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYGOONTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYGOONTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYGOONTJE
Products information POLYGOONTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09259246826
Ondernemingsnummer: 5180847167
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYGOONTJE
(Get full report from official database of BE for POLYGOONTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYGOONTJE
Addition kinds of activities for POLYGOONTJE

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
20529903. Communie wafels | Communion wafers
28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental
73810101. Pantserdiensten | Armored car services
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair

Werken bij POLYGOONTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYGOONTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYGOONTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYGOONTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van POLYGOONTJE in sociale netwerken
Look for responds of POLYGOONTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYGOONTJE. Laat een reactie achter voor POLYGOONTJE. POLYGOONTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYGOONTJE. Leave a respond for POLYGOONTJE. POLYGOONTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYGOONTJE op de google maps. Adres en contacten POLYGOONTJE
Location of POLYGOONTJE on the google maps. Address and contacts of POLYGOONTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYGOONTJE POLYGOONTJE: Gryffroy L | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ANDRE CASSELMAN | BRITISH AUTO CENTER NV | INGRID COLLIN

Other related companies as POLYGOONTJE: Gryffroy L | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ANDRE CASSELMAN | BRITISH AUTO CENTER NV | INGRID COLLIN

POLYGOONTJE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYGOONTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09259246826. Het bedrijf POLYGOONTJE bevindt zich op het adres: KAPELLEI 2; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 813,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van POLYGOONTJE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYGOONTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYGOONTJE, openstaande posities, locatie van POLYGOONTJE op de kaart.

POLYGOONTJE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYGOONTJE, company assigned to the tax number BE09259246826. The company POLYGOONTJE is located at the address: KAPELLEI 2; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 813,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of POLYGOONTJE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYGOONTJE is not available. You also can look at reviews of POLYGOONTJE, open positions, location of POLYGOONTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYGOONTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYGOONTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYGOONTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYGOONTJE, employees, financial statistics.