MARC HOLTHOF

Contactgegevens MARC HOLTHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC HOLTHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC HOLTHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DASCOTTELEI 71; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33662114 (+32-33662114) 33662114 (+32-33662114)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC HOLTHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC HOLTHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC HOLTHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC HOLTHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC HOLTHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC HOLTHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC HOLTHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC HOLTHOF
Products information MARC HOLTHOF

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Journalistes.

Product categorie (product category): Agences de presse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC HOLTHOF
(Get full report from official database of BE for MARC HOLTHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC HOLTHOF
Addition kinds of activities for MARC HOLTHOF

503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij MARC HOLTHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC HOLTHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC HOLTHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC HOLTHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van MARC HOLTHOF in sociale netwerken
Look for responds of MARC HOLTHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC HOLTHOF. Laat een reactie achter voor MARC HOLTHOF. MARC HOLTHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC HOLTHOF. Leave a respond for MARC HOLTHOF. MARC HOLTHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC HOLTHOF op de google maps. Adres en contacten MARC HOLTHOF
Location of MARC HOLTHOF on the google maps. Address and contacts of MARC HOLTHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC HOLTHOF MARC HOLTHOF: Narcy | GARVIS SA | SALON TERRIE | EEKLOOSCHE POLDERS | VAN RHAY CVBA

Other related companies as MARC HOLTHOF: Narcy | GARVIS SA | SALON TERRIE | EEKLOOSCHE POLDERS | VAN RHAY CVBA

MARC HOLTHOF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC HOLTHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf MARC HOLTHOF bevindt zich op het adres: DASCOTTELEI 71; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de presse. Lijst met producten zijn Activit茅s: Journalistes..
De hoofdactiviteit van MARC HOLTHOF is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC HOLTHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC HOLTHOF, openstaande posities, locatie van MARC HOLTHOF op de kaart.

MARC HOLTHOF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC HOLTHOF, company assigned to the tax number BE03265930175. The company MARC HOLTHOF is located at the address: DASCOTTELEI 71; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de presse. List of products are Activit茅s: Journalistes..
The main activity of MARC HOLTHOF is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC HOLTHOF is not available. You also can look at reviews of MARC HOLTHOF, open positions, location of MARC HOLTHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC HOLTHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC HOLTHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC HOLTHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC HOLTHOF, employees, financial statistics.