VAN RHAY CVBA

Contactgegevens VAN RHAY CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN RHAY CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN RHAY CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vismarkt 10C; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 20 44 92 (+32-016 20 44 92) 016 20 44 92 (+32-016 20 44 92)

Fax (fax): +32 (68) 100-43-61 +32 (68) 100-43-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN RHAY CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN RHAY CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN RHAY CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN RHAY CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN RHAY CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN RHAY CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN RHAY CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN RHAY CVBA
Products information VAN RHAY CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06074859619
Ondernemingsnummer: 8823364257
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Boutiques

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN RHAY CVBA
(Get full report from official database of BE for VAN RHAY CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN RHAY CVBA
Addition kinds of activities for VAN RHAY CVBA

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
518202. Sterke drank | Liquor
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
31110310. Rawhide | Rawhide
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
51910107. pesticiden | Pesticides
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij VAN RHAY CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN RHAY CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN RHAY CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN RHAY CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van VAN RHAY CVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN RHAY CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN RHAY CVBA. Laat een reactie achter voor VAN RHAY CVBA. VAN RHAY CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN RHAY CVBA. Leave a respond for VAN RHAY CVBA. VAN RHAY CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN RHAY CVBA op de google maps. Adres en contacten VAN RHAY CVBA
Location of VAN RHAY CVBA on the google maps. Address and contacts of VAN RHAY CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN RHAY CVBA VAN RHAY CVBA: FUNةRAILLES LE PAISIBLE | JOSE DERIJCKE | Medi Sign | H. DECKX | BEYNS URBAIN

Other related companies as VAN RHAY CVBA: FUNةRAILLES LE PAISIBLE | JOSE DERIJCKE | Medi Sign | H. DECKX | BEYNS URBAIN

VAN RHAY CVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN RHAY CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06074859619. Het bedrijf VAN RHAY CVBA bevindt zich op het adres: Vismarkt 10C; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van VAN RHAY CVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN RHAY CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN RHAY CVBA, openstaande posities, locatie van VAN RHAY CVBA op de kaart.

VAN RHAY CVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN RHAY CVBA, company assigned to the tax number BE06074859619. The company VAN RHAY CVBA is located at the address: Vismarkt 10C; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics and silks - Retail. List of products are Boutiques.
The main activity of VAN RHAY CVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN RHAY CVBA is not available. You also can look at reviews of VAN RHAY CVBA, open positions, location of VAN RHAY CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN RHAY CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN RHAY CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN RHAY CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN RHAY CVBA, employees, financial statistics.