Chasseur et Fils

Contactgegevens Chasseur et Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chasseur et Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chasseur et Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Champignotte 5  Box 1 4317 Aineffe (Faimes), België

Telefoon (phone): +32 (50) 142-33-71 +32 (50) 142-33-71

Fax (fax): +32 (9) 685-77-64 +32 (9) 685-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chasseur et Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chasseur et Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chasseur et Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chasseur et Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chasseur et Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chasseur et Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chasseur et Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chasseur et Fils
Products information Chasseur et Fils

BTW identificatienummer (tax): BE03215942382
Ondernemingsnummer: 5611785888
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Chasseur et Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chasseur et Fils
(Get full report from official database of BE for Chasseur et Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chasseur et Fils
Addition kinds of activities for Chasseur et Fils

22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
28210104. polyesters | Polyesters
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent

Werken bij Chasseur et Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chasseur et Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chasseur et Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chasseur et Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

 • Elektricien (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

 • Metser (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

 • stock beheerder (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

  Type: Vaste Job

  Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

 • Docent FYSICA (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

 • Real Estate Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van Chasseur et Fils in sociale netwerken
Look for responds of Chasseur et Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chasseur et Fils. Laat een reactie achter voor Chasseur et Fils. Chasseur et Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chasseur et Fils. Leave a respond for Chasseur et Fils. Chasseur et Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chasseur et Fils op de google maps. Adres en contacten Chasseur et Fils
Location of Chasseur et Fils on the google maps. Address and contacts of Chasseur et Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Chasseur et Fils Chasseur et Fils: FORTIS | DUCHتNE S.P.R.L. | NOEL DEQUEECKER | Garage Luc | C. VANDECASTEELE

Other related companies as Chasseur et Fils: FORTIS | DUCHتNE S.P.R.L. | NOEL DEQUEECKER | Garage Luc | C. VANDECASTEELE

Chasseur et Fils is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chasseur et Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03215942382. Het bedrijf Chasseur et Fils bevindt zich op het adres: Rue de la Champignotte 5  Box 1 4317 Aineffe (Faimes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 399,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Chasseur et Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chasseur et Fils is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chasseur et Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chasseur et Fils, openstaande posities, locatie van Chasseur et Fils op de kaart.

Chasseur et Fils is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chasseur et Fils, company assigned to the tax number BE03215942382. The company Chasseur et Fils is located at the address: Rue de la Champignotte 5  Box 1 4317 Aineffe (Faimes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 399,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Chasseur et Fils were not found.
The main activity of Chasseur et Fils is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chasseur et Fils is not available. You also can look at reviews of Chasseur et Fils, open positions, location of Chasseur et Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chasseur et Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chasseur et Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chasseur et Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chasseur et Fils, employees, financial statistics.