DUCHتNE S.P.R.L.

Contactgegevens DUCHتNE S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUCHتNE S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUCHتNE S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE THةO VERBEECK 71; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25220851 (+32-25220851) 25220851 (+32-25220851)

Fax (fax): +32 (3) 157-81-40 +32 (3) 157-81-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUCHتNE S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUCHتNE S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUCHتNE S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUCHتNE S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUCHتNE S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUCHتNE S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUCHتNE S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUCHتNE S.P.R.L.
Products information DUCHتNE S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05339050292
Ondernemingsnummer: 2217559814
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DUCHتNE S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUCHتNE S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for DUCHتNE S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUCHتNE S.P.R.L.
Addition kinds of activities for DUCHتNE S.P.R.L.

20460305. fructose | Fructose
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment

Werken bij DUCHتNE S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUCHتNE S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUCHتNE S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUCHتNE S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van DUCHتNE S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of DUCHتNE S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUCHتNE S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor DUCHتNE S.P.R.L.. DUCHتNE S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUCHتNE S.P.R.L.. Leave a respond for DUCHتNE S.P.R.L.. DUCHتNE S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUCHتNE S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten DUCHتNE S.P.R.L.
Location of DUCHتNE S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of DUCHتNE S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come DUCHتNE S.P.R.L. DUCHتNE S.P.R.L.: OOSTENS-VERDONCK | Byloos J | POLISTERON SPRL | BRUGELETTE MOTOR | Bieke ('t)

Other related companies as DUCHتNE S.P.R.L.: OOSTENS-VERDONCK | Byloos J | POLISTERON SPRL | BRUGELETTE MOTOR | Bieke ('t)

DUCHتNE S.P.R.L. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUCHتNE S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05339050292. Het bedrijf DUCHتNE S.P.R.L. bevindt zich op het adres: AVENUE THةO VERBEECK 71; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in DUCHتNE S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUCHتNE S.P.R.L. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUCHتNE S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUCHتNE S.P.R.L., openstaande posities, locatie van DUCHتNE S.P.R.L. op de kaart.

DUCHتNE S.P.R.L. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUCHتNE S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05339050292. The company DUCHتNE S.P.R.L. is located at the address: AVENUE THةO VERBEECK 71; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in DUCHتNE S.P.R.L. were not found.
The main activity of DUCHتNE S.P.R.L. is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUCHتNE S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of DUCHتNE S.P.R.L., open positions, location of DUCHتNE S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUCHتNE S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUCHتNE S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUCHتNE S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUCHتNE S.P.R.L., employees, financial statistics.