FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. DE LAUSNAYSTRAAT 19; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93675558 (+32-93675558) 93675558 (+32-93675558)

Fax (fax): +32 (57) 492-25-15 +32 (57) 492-25-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE06394012451
Ondernemingsnummer: 8292175292
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FORTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

422600. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
34440509. Machinewachten, plaatmetaal | Machine guards, sheet metal
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling
95110404. Lucht-, water- en afvalbeheer, lokale overheid | Air, water, and solid waste management, local government

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: Solarium Silhouette | LIBRAIRIE DU CENTRE | DB Cargo AG-Deutsche Bahn Gruppe | Westalu BVBA | ALPHAMED

Other related companies as FORTIS: Solarium Silhouette | LIBRAIRIE DU CENTRE | DB Cargo AG-Deutsche Bahn Gruppe | Westalu BVBA | ALPHAMED

FORTIS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06394012451. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: BURG. DE LAUSNAYSTRAAT 19; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FORTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE06394012451. The company FORTIS is located at the address: BURG. DE LAUSNAYSTRAAT 19; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FORTIS were not found.
The main activity of FORTIS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.