Jeunehomme

Particuliere bedrijvenBosbouw • Jeunehomme
Private companiesForestry • Jeunehomme

Contactgegevens Jeunehomme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunehomme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunehomme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 342 81 43 (+32-04 342 81 43) 04 342 81 43 (+32-04 342 81 43)

Fax (fax): +32 (69) 758-64-52 +32 (69) 758-64-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunehomme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunehomme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunehomme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunehomme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunehomme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunehomme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunehomme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunehomme
Products information Jeunehomme

BTW identificatienummer (tax): BE09944519042
Ondernemingsnummer: 8369903564
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunehomme
(Get full report from official database of BE for Jeunehomme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunehomme
Addition kinds of activities for Jeunehomme

344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
09129914. Whiting, vangen van | Whiting, catching of
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
34520201. Sluitringen | Lock washers
38250208. Distorsiemeters en analysatoren | Distortion meters and analyzers
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
51690201. Acetyleen | Acetylene
59920000. Bloemisten | Florists
80499902. audioloog | Audiologist

Werken bij Jeunehomme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunehomme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunehomme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunehomme. Looking for open vacancies in other companies

 • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

 • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

 • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Jeunehomme in sociale netwerken
Look for responds of Jeunehomme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunehomme. Laat een reactie achter voor Jeunehomme. Jeunehomme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunehomme. Leave a respond for Jeunehomme. Jeunehomme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunehomme op de google maps. Adres en contacten Jeunehomme
Location of Jeunehomme on the google maps. Address and contacts of Jeunehomme

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunehomme Jeunehomme: Verplancke SPRL | DFDS Tor Line NV | EUROBROKERS NV | Ciseaux Family's Elegance | Stylcadre

Other related companies as Jeunehomme: Verplancke SPRL | DFDS Tor Line NV | EUROBROKERS NV | Ciseaux Family's Elegance | Stylcadre

Jeunehomme is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunehomme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944519042. Het bedrijf Jeunehomme bevindt zich op het adres: Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Jeunehomme is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunehomme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunehomme, openstaande posities, locatie van Jeunehomme op de kaart.

Jeunehomme is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeunehomme, company assigned to the tax number BE09944519042. The company Jeunehomme is located at the address: Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Jeunehomme is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunehomme is not available. You also can look at reviews of Jeunehomme, open positions, location of Jeunehomme on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunehomme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunehomme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunehomme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunehomme, employees, financial statistics.