Ciseaux Family's Elegance

Particuliere bedrijvenBosbouw • Ciseaux Family's Elegance
Private companiesForestry • Ciseaux Family's Elegance

Contactgegevens Ciseaux Family's Elegance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ciseaux Family's Elegance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ciseaux Family's Elegance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Heydenberg 44; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 762 94 99 (+32-02 762 94 99) 02 762 94 99 (+32-02 762 94 99)

Fax (fax): +32 (12) 585-79-72 +32 (12) 585-79-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ciseaux Family's Elegance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ciseaux Family's Elegance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ciseaux Family's Elegance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ciseaux Family's Elegance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ciseaux Family's Elegance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ciseaux Family's Elegance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ciseaux Family's Elegance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ciseaux Family's Elegance
Products information Ciseaux Family's Elegance

BTW identificatienummer (tax): BE02318634033
Ondernemingsnummer: 4913330078
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Ciseaux Family's Elegance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ciseaux Family's Elegance
(Get full report from official database of BE for Ciseaux Family's Elegance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ciseaux Family's Elegance
Addition kinds of activities for Ciseaux Family's Elegance

329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
34960202. Bandkettingen | Tire chains
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
50510406. Blikplaat | Tin plate
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij Ciseaux Family's Elegance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ciseaux Family's Elegance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ciseaux Family's Elegance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ciseaux Family's Elegance. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Ciseaux Family's Elegance in sociale netwerken
Look for responds of Ciseaux Family's Elegance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ciseaux Family's Elegance. Laat een reactie achter voor Ciseaux Family's Elegance. Ciseaux Family's Elegance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ciseaux Family's Elegance. Leave a respond for Ciseaux Family's Elegance. Ciseaux Family's Elegance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ciseaux Family's Elegance op de google maps. Adres en contacten Ciseaux Family's Elegance
Location of Ciseaux Family's Elegance on the google maps. Address and contacts of Ciseaux Family's Elegance

Andere gerelateerde bedrijven als come Ciseaux Family's Elegance Ciseaux Family's Elegance: RUPELMEAT | JOHAN FOUBERT | INSTITUUT FABIENNE | JEAN-PIERRE HENDRICKX | Rudy

Other related companies as Ciseaux Family's Elegance: RUPELMEAT | JOHAN FOUBERT | INSTITUUT FABIENNE | JEAN-PIERRE HENDRICKX | Rudy

Ciseaux Family's Elegance is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ciseaux Family's Elegance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02318634033. Het bedrijf Ciseaux Family's Elegance bevindt zich op het adres: Avenue Heydenberg 44; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in Ciseaux Family's Elegance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ciseaux Family's Elegance is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ciseaux Family's Elegance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ciseaux Family's Elegance, openstaande posities, locatie van Ciseaux Family's Elegance op de kaart.

Ciseaux Family's Elegance is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ciseaux Family's Elegance, company assigned to the tax number BE02318634033. The company Ciseaux Family's Elegance is located at the address: Avenue Heydenberg 44; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in Ciseaux Family's Elegance were not found.
The main activity of Ciseaux Family's Elegance is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ciseaux Family's Elegance is not available. You also can look at reviews of Ciseaux Family's Elegance, open positions, location of Ciseaux Family's Elegance on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ciseaux Family's Elegance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ciseaux Family's Elegance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ciseaux Family's Elegance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ciseaux Family's Elegance, employees, financial statistics.