Stylcadre

Particuliere bedrijvenBosbouw • Stylcadre
Private companiesForestry • Stylcadre

Contactgegevens Stylcadre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stylcadre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stylcadre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Armand Bury 80; 6534; Thuin (Goz茅e), België

Telefoon (phone): 071 56 15 48 (+32-071 56 15 48) 071 56 15 48 (+32-071 56 15 48)

Fax (fax): 071 56 14 85 (+32-071 56 14 85) 071 56 14 85 (+32-071 56 14 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stylcadre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stylcadre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stylcadre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stylcadre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stylcadre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stylcadre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stylcadre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stylcadre
Products information Stylcadre

BTW identificatienummer (tax): BE04662017822
Ondernemingsnummer: 9563842773
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Stylcadre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stylcadre
(Get full report from official database of BE for Stylcadre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stylcadre
Addition kinds of activities for Stylcadre

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
28990111. Oranje olie | Orange oil
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij Stylcadre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stylcadre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stylcadre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stylcadre. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Stylcadre in sociale netwerken
Look for responds of Stylcadre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stylcadre. Laat een reactie achter voor Stylcadre. Stylcadre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stylcadre. Leave a respond for Stylcadre. Stylcadre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stylcadre op de google maps. Adres en contacten Stylcadre
Location of Stylcadre on the google maps. Address and contacts of Stylcadre

Andere gerelateerde bedrijven als come Stylcadre Stylcadre: JOHANNES BRUURS | Calao | Recs bvba | SYNERGY | MARIA DEMARE

Other related companies as Stylcadre: JOHANNES BRUURS | Calao | Recs bvba | SYNERGY | MARIA DEMARE

Stylcadre is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stylcadre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04662017822. Het bedrijf Stylcadre bevindt zich op het adres: Rue Armand Bury 80; 6534; Thuin (Goz茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in Stylcadre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stylcadre is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stylcadre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stylcadre, openstaande posities, locatie van Stylcadre op de kaart.

Stylcadre is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stylcadre, company assigned to the tax number BE04662017822. The company Stylcadre is located at the address: Rue Armand Bury 80; 6534; Thuin (Goz茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Picture framers. Products created in Stylcadre were not found.
The main activity of Stylcadre is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stylcadre is not available. You also can look at reviews of Stylcadre, open positions, location of Stylcadre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stylcadre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stylcadre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stylcadre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stylcadre, employees, financial statistics.