Destreel M

Contactgegevens Destreel M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Destreel M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Destreel M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reynier 57; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 15 64 (+32-04 223 15 64) 04 223 15 64 (+32-04 223 15 64)

Fax (fax): 04 223 15 64 (+32-04 223 15 64) 04 223 15 64 (+32-04 223 15 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Destreel M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Destreel M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Destreel M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Destreel M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Destreel M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Destreel M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Destreel M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Destreel M
Products information Destreel M

BTW identificatienummer (tax): BE08083984375
Ondernemingsnummer: 3690277099
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Furniture - Storage; Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Destreel M
(Get full report from official database of BE for Destreel M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Destreel M
Addition kinds of activities for Destreel M

329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
35470201. Barfabrieken | Bar mills
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Destreel M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Destreel M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Destreel M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Destreel M. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

 • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van Destreel M in sociale netwerken
Look for responds of Destreel M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Destreel M. Laat een reactie achter voor Destreel M. Destreel M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Destreel M. Leave a respond for Destreel M. Destreel M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Destreel M op de google maps. Adres en contacten Destreel M
Location of Destreel M on the google maps. Address and contacts of Destreel M

Andere gerelateerde bedrijven als come Destreel M Destreel M: ALS Liga Belgi? VZW | MIELE BELGIQUE | HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV | MAISON FERME ST.ACHAIRE | LA S?CURIT?

Other related companies as Destreel M: ALS Liga Belgi? VZW | MIELE BELGIQUE | HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV | MAISON FERME ST.ACHAIRE | LA S?CURIT?

Destreel M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Destreel M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083984375. Het bedrijf Destreel M bevindt zich op het adres: Rue Reynier 57; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van Destreel M is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Destreel M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Destreel M, openstaande posities, locatie van Destreel M op de kaart.

Destreel M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Destreel M, company assigned to the tax number BE08083984375. The company Destreel M is located at the address: Rue Reynier 57; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - Art goods.
The main activity of Destreel M is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Destreel M is not available. You also can look at reviews of Destreel M, open positions, location of Destreel M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Destreel M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Destreel M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Destreel M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Destreel M, employees, financial statistics.