HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Contactgegevens HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 03 355 24 14 (+32-03 355 24 14) 03 355 24 14 (+32-03 355 24 14)

Fax (fax): 03 355 34 00 (+32-03 355 34 00) 03 355 34 00 (+32-03 355 34 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Products information HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01149414062
Ondernemingsnummer: 7548675537
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Restaurants - Installation & equipment

Product categorie (product category): HOTELS: CATERING SUPPLIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
(Get full report from official database of BE for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Addition kinds of activities for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
24490206. Tubs, hout: gecoördineerd | Tubs, wood: coopered
35190103. Marine motoren | Marine engines
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
50440103. Kassa's | Cash registers

Werken bij HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV in sociale netwerken
Look for responds of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Laat een reactie achter voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Leave a respond for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV op de google maps. Adres en contacten HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Location of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on the google maps. Address and contacts of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: MAISON CELINA | MARC SWINNEN | IVAN DE VOS | PIERRE GRIPPA | WILLY EMMENS

Other related companies as HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: MAISON CELINA | MARC SWINNEN | IVAN DE VOS | PIERRE GRIPPA | WILLY EMMENS

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149414062. Het bedrijf HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Restaurants - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, openstaande posities, locatie van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV op de kaart.

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, company assigned to the tax number BE01149414062. The company HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HOTELS: CATERING SUPPLIES. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Restaurants - Installation & equipment.
The main activity of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is not available. You also can look at reviews of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, open positions, location of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, employees, financial statistics.