MIELE BELGIQUE

Contactgegevens MIELE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIELE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIELE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): .; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42278305 (+32-42278305) 42278305 (+32-42278305)

Fax (fax): +32 (53) 840-27-64 +32 (53) 840-27-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIELE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIELE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIELE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIELE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIELE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIELE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIELE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIELE BELGIQUE
Products information MIELE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01201324462
Ondernemingsnummer: 3721313476
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MIELE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIELE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for MIELE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIELE BELGIQUE
Addition kinds of activities for MIELE BELGIQUE

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij MIELE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIELE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIELE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIELE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

Zoek naar antwoorden van MIELE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of MIELE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIELE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor MIELE BELGIQUE. MIELE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIELE BELGIQUE. Leave a respond for MIELE BELGIQUE. MIELE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIELE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten MIELE BELGIQUE
Location of MIELE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of MIELE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIELE BELGIQUE MIELE BELGIQUE: JET | MENUISERIE JACQUES WILLEM | Odit Computers | MICHEL DE RAUW | MANIFESTO

Other related companies as MIELE BELGIQUE: JET | MENUISERIE JACQUES WILLEM | Odit Computers | MICHEL DE RAUW | MANIFESTO

MIELE BELGIQUE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIELE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201324462. Het bedrijf MIELE BELGIQUE bevindt zich op het adres: .; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN. Producten gemaakt in MIELE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIELE BELGIQUE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIELE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIELE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van MIELE BELGIQUE op de kaart.

MIELE BELGIQUE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIELE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE01201324462. The company MIELE BELGIQUE is located at the address: .; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN. Products created in MIELE BELGIQUE were not found.
The main activity of MIELE BELGIQUE is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIELE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of MIELE BELGIQUE, open positions, location of MIELE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIELE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIELE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIELE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIELE BELGIQUE, employees, financial statistics.