FLDELIBEL NV

Contactgegevens FLDELIBEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELIBEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELIBEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnendale-Stationsstraat 8 8820 Torhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-23-04-00 32-50-23-04-00

Fax (fax): +32 (53) 614-54-22 +32 (53) 614-54-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELIBEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELIBEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELIBEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELIBEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELIBEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELIBEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELIBEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELIBEL NV
Products information FLDELIBEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03892150878
Ondernemingsnummer: 2611968994
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLDELIBEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELIBEL NV
(Get full report from official database of BE for FLDELIBEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELIBEL NV
Addition kinds of activities for FLDELIBEL NV

376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
73891801. Ontwerp, commercieel en industrieel | Design, commercial and industrial
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij FLDELIBEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELIBEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELIBEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELIBEL NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

 • Bediende boekhouding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Techniekers (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Technical conductor packaging (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

 • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

 • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

Zoek naar antwoorden van FLDELIBEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDELIBEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELIBEL NV. Laat een reactie achter voor FLDELIBEL NV. FLDELIBEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELIBEL NV. Leave a respond for FLDELIBEL NV. FLDELIBEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELIBEL NV op de google maps. Adres en contacten FLDELIBEL NV
Location of FLDELIBEL NV on the google maps. Address and contacts of FLDELIBEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELIBEL NV FLDELIBEL NV: S & V | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | ICI PARIS XL (PARFUMERIE) | SCHILDERSBEDRIJF KENNES G | MINOR

Other related companies as FLDELIBEL NV: S & V | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | ICI PARIS XL (PARFUMERIE) | SCHILDERSBEDRIJF KENNES G | MINOR

FLDELIBEL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELIBEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03892150878. Het bedrijf FLDELIBEL NV bevindt zich op het adres: Wijnendale-Stationsstraat 8 8820 Torhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLDELIBEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELIBEL NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELIBEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELIBEL NV, openstaande posities, locatie van FLDELIBEL NV op de kaart.

FLDELIBEL NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDELIBEL NV, company assigned to the tax number BE03892150878. The company FLDELIBEL NV is located at the address: Wijnendale-Stationsstraat 8 8820 Torhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLDELIBEL NV were not found.
The main activity of FLDELIBEL NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELIBEL NV is not available. You also can look at reviews of FLDELIBEL NV, open positions, location of FLDELIBEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELIBEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELIBEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELIBEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELIBEL NV, employees, financial statistics.