ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE
Private companiesBusiness Services • ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

Contactgegevens ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidstraat 45; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): +32 (9) 809-88-25 +32 (9) 809-88-25

Fax (fax): +32 (50) 911-70-54 +32 (50) 911-70-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE
Products information ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE04921295166
Ondernemingsnummer: 9875854492
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Oldtimers

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE
(Get full report from official database of BE for ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE
Addition kinds of activities for ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
412100. Taxi's | Taxicabs
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol

Werken bij ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

Zoek naar antwoorden van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Laat een reactie achter voor ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. Leave a respond for ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE. ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE op de google maps. Adres en contacten ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE
Location of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE on the google maps. Address and contacts of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: FRITERIE ROMA | RUDAX BVBA | PATRICK BROUNS | Marim | De Meersman

Other related companies as ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE: FRITERIE ROMA | RUDAX BVBA | PATRICK BROUNS | Marim | De Meersman

ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04921295166. Het bedrijf ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE bevindt zich op het adres: Nijverheidstraat 45; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Oldtimers.
De hoofdactiviteit van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, openstaande posities, locatie van ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, company assigned to the tax number BE04921295166. The company ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is located at the address: Nijverheidstraat 45; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Oldtimers.
The main activity of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE is not available. You also can look at reviews of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, open positions, location of ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE, employees, financial statistics.