SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SCHILDERSBEDRIJF KENNES G
Private companiesBusiness Services • SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

Contactgegevens SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMGAARDSTRAAT 44; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32305434 32305434

Fax (fax): +32 (83) 396-42-49 +32 (83) 396-42-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILDERSBEDRIJF KENNES G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILDERSBEDRIJF KENNES G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILDERSBEDRIJF KENNES G
Products information SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

BTW identificatienummer (tax): BE03056365966
Ondernemingsnummer: 1377380371
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SCHILDERSBEDRIJF KENNES G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILDERSBEDRIJF KENNES G
(Get full report from official database of BE for SCHILDERSBEDRIJF KENNES G)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILDERSBEDRIJF KENNES G
Addition kinds of activities for SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
23960203. Passementeries | Passementeries
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings

Werken bij SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Looking for open vacancies in other companies

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G in sociale netwerken
Look for responds of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Laat een reactie achter voor SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. SCHILDERSBEDRIJF KENNES G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. Leave a respond for SCHILDERSBEDRIJF KENNES G. SCHILDERSBEDRIJF KENNES G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILDERSBEDRIJF KENNES G op de google maps. Adres en contacten SCHILDERSBEDRIJF KENNES G
Location of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G on the google maps. Address and contacts of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILDERSBEDRIJF KENNES G SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: JAMINON | DECLERCQ | Chrispeels Consult & AWQ Conseil | De Doncker Anne-Mie | MEYER, BERNHARD

Other related companies as SCHILDERSBEDRIJF KENNES G: JAMINON | DECLERCQ | Chrispeels Consult & AWQ Conseil | De Doncker Anne-Mie | MEYER, BERNHARD

SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056365966. Het bedrijf SCHILDERSBEDRIJF KENNES G bevindt zich op het adres: BOOMGAARDSTRAAT 44; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in SCHILDERSBEDRIJF KENNES G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, openstaande posities, locatie van SCHILDERSBEDRIJF KENNES G op de kaart.

SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, company assigned to the tax number BE03056365966. The company SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is located at the address: BOOMGAARDSTRAAT 44; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in SCHILDERSBEDRIJF KENNES G were not found.
The main activity of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G is not available. You also can look at reviews of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, open positions, location of SCHILDERSBEDRIJF KENNES G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILDERSBEDRIJF KENNES G, employees, financial statistics.