SMET NANCY FOTOSTUDIO

Particuliere bedrijvenBosbouw • SMET NANCY FOTOSTUDIO
Private companiesForestry • SMET NANCY FOTOSTUDIO

Contactgegevens SMET NANCY FOTOSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMET NANCY FOTOSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMET NANCY FOTOSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE MOLENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482530 (+32-93482530) 93482530 (+32-93482530)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMET NANCY FOTOSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMET NANCY FOTOSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMET NANCY FOTOSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMET NANCY FOTOSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMET NANCY FOTOSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMET NANCY FOTOSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMET NANCY FOTOSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMET NANCY FOTOSTUDIO
Products information SMET NANCY FOTOSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMET NANCY FOTOSTUDIO
(Get full report from official database of BE for SMET NANCY FOTOSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMET NANCY FOTOSTUDIO
Addition kinds of activities for SMET NANCY FOTOSTUDIO

384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
48419900. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij SMET NANCY FOTOSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMET NANCY FOTOSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMET NANCY FOTOSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMET NANCY FOTOSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

 • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Customer operations agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • TIG lassers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

 • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van SMET NANCY FOTOSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of SMET NANCY FOTOSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMET NANCY FOTOSTUDIO. Laat een reactie achter voor SMET NANCY FOTOSTUDIO. SMET NANCY FOTOSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMET NANCY FOTOSTUDIO. Leave a respond for SMET NANCY FOTOSTUDIO. SMET NANCY FOTOSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMET NANCY FOTOSTUDIO op de google maps. Adres en contacten SMET NANCY FOTOSTUDIO
Location of SMET NANCY FOTOSTUDIO on the google maps. Address and contacts of SMET NANCY FOTOSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come SMET NANCY FOTOSTUDIO SMET NANCY FOTOSTUDIO: GIELEN | Vercatex NV | BUREAU LEMON & PEP?S | JOZEF KRIJNEN | Vansintjan NV

Other related companies as SMET NANCY FOTOSTUDIO: GIELEN | Vercatex NV | BUREAU LEMON & PEP?S | JOZEF KRIJNEN | Vansintjan NV

SMET NANCY FOTOSTUDIO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMET NANCY FOTOSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf SMET NANCY FOTOSTUDIO bevindt zich op het adres: NIEUWE MOLENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SMET NANCY FOTOSTUDIO is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMET NANCY FOTOSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMET NANCY FOTOSTUDIO, openstaande posities, locatie van SMET NANCY FOTOSTUDIO op de kaart.

SMET NANCY FOTOSTUDIO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMET NANCY FOTOSTUDIO, company assigned to the tax number BE04350280761. The company SMET NANCY FOTOSTUDIO is located at the address: NIEUWE MOLENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SMET NANCY FOTOSTUDIO is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMET NANCY FOTOSTUDIO is not available. You also can look at reviews of SMET NANCY FOTOSTUDIO, open positions, location of SMET NANCY FOTOSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMET NANCY FOTOSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMET NANCY FOTOSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMET NANCY FOTOSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMET NANCY FOTOSTUDIO, employees, financial statistics.