JOZEF KRIJNEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • JOZEF KRIJNEN
Private companiesForestry • JOZEF KRIJNEN

Contactgegevens JOZEF KRIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF KRIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF KRIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BIEZEN 11; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14678079 (+32-14678079) 14678079 (+32-14678079)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF KRIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF KRIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF KRIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF KRIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF KRIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF KRIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF KRIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF KRIJNEN
Products information JOZEF KRIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF KRIJNEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF KRIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF KRIJNEN
Addition kinds of activities for JOZEF KRIJNEN

354104. draaibanken | Lathes
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
61599901. Algemene en industriële lening instellingen | General and industrial loan institutions
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij JOZEF KRIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF KRIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF KRIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF KRIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

 • Project Manager (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

 • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ECM

  Type: Vaste Job

  Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

 • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van JOZEF KRIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF KRIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF KRIJNEN. Laat een reactie achter voor JOZEF KRIJNEN. JOZEF KRIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF KRIJNEN. Leave a respond for JOZEF KRIJNEN. JOZEF KRIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF KRIJNEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF KRIJNEN
Location of JOZEF KRIJNEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF KRIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF KRIJNEN JOZEF KRIJNEN: Melodie | Petit D | ROSIANE HOLOGNE | JOZEF BOTERDAELE | Wallace & Sanders NV

Other related companies as JOZEF KRIJNEN: Melodie | Petit D | ROSIANE HOLOGNE | JOZEF BOTERDAELE | Wallace & Sanders NV

JOZEF KRIJNEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF KRIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf JOZEF KRIJNEN bevindt zich op het adres: DE BIEZEN 11; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF KRIJNEN is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF KRIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF KRIJNEN, openstaande posities, locatie van JOZEF KRIJNEN op de kaart.

JOZEF KRIJNEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF KRIJNEN, company assigned to the tax number BE05680725097. The company JOZEF KRIJNEN is located at the address: DE BIEZEN 11; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF KRIJNEN is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF KRIJNEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF KRIJNEN, open positions, location of JOZEF KRIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF KRIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF KRIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF KRIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF KRIJNEN, employees, financial statistics.