Vansintjan NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Vansintjan NV
Private companiesForestry • Vansintjan NV

Contactgegevens Vansintjan NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansintjan NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansintjan NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 19; 1502; Halle (Lembeek), België

Telefoon (phone): 02 356 58 71 (+32-02 356 58 71) 02 356 58 71 (+32-02 356 58 71)

Fax (fax): 02 361 24 33 (+32-02 361 24 33) 02 361 24 33 (+32-02 361 24 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansintjan NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansintjan NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansintjan NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansintjan NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansintjan NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansintjan NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansintjan NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansintjan NV
Products information Vansintjan NV

BTW identificatienummer (tax): BE07160583496
Ondernemingsnummer: 5629913330
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Vansintjan NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansintjan NV
(Get full report from official database of BE for Vansintjan NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansintjan NV
Addition kinds of activities for Vansintjan NV

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage

Werken bij Vansintjan NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansintjan NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansintjan NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansintjan NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van Vansintjan NV in sociale netwerken
Look for responds of Vansintjan NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansintjan NV. Laat een reactie achter voor Vansintjan NV. Vansintjan NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansintjan NV. Leave a respond for Vansintjan NV. Vansintjan NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansintjan NV op de google maps. Adres en contacten Vansintjan NV
Location of Vansintjan NV on the google maps. Address and contacts of Vansintjan NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansintjan NV Vansintjan NV: DE LELIE | HUIS ´T GROENINGEVELD | Pype H | ARQUIN NICOLAS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as Vansintjan NV: DE LELIE | HUIS ´T GROENINGEVELD | Pype H | ARQUIN NICOLAS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Vansintjan NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vansintjan NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160583496. Het bedrijf Vansintjan NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 19; 1502; Halle (Lembeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Vansintjan NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vansintjan NV is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansintjan NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansintjan NV, openstaande posities, locatie van Vansintjan NV op de kaart.

Vansintjan NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vansintjan NV, company assigned to the tax number BE07160583496. The company Vansintjan NV is located at the address: Stationsstraat 19; 1502; Halle (Lembeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Funeral directors. Products created in Vansintjan NV were not found.
The main activity of Vansintjan NV is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansintjan NV is not available. You also can look at reviews of Vansintjan NV, open positions, location of Vansintjan NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansintjan NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansintjan NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansintjan NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansintjan NV, employees, financial statistics.