Varma-Kala? Belgium

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Varma-Kala? Belgium
Private companiesSocial Services • Varma-Kala? Belgium

Contactgegevens Varma-Kala? Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Varma-Kala? Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Varma-Kala? Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Tabora 21; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 76 94; 0496 75 81 06 (+32-081 73 76 94; 0496 75 81 06) 081 73 76 94; 0496 75 81 06 (+32-081 73 76 94; 0496 75 81 06)

Fax (fax): +32 (50) 818-33-96 +32 (50) 818-33-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Varma-Kala? Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Varma-Kala? Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Varma-Kala? Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Varma-Kala? Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Varma-Kala? Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Varma-Kala? Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Varma-Kala? Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Varma-Kala? Belgium
Products information Varma-Kala? Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE02252166748
Ondernemingsnummer: 4528259277
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Martial arts & accessories

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Varma-Kala? Belgium
(Get full report from official database of BE for Varma-Kala? Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Varma-Kala? Belgium
Addition kinds of activities for Varma-Kala? Belgium

861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
39491000. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
50230204. kussenslopen | Pillowcases
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij Varma-Kala? Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Varma-Kala? Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Varma-Kala? Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Varma-Kala? Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van Varma-Kala? Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Varma-Kala? Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Varma-Kala? Belgium. Laat een reactie achter voor Varma-Kala? Belgium. Varma-Kala? Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Varma-Kala? Belgium. Leave a respond for Varma-Kala? Belgium. Varma-Kala? Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Varma-Kala? Belgium op de google maps. Adres en contacten Varma-Kala? Belgium
Location of Varma-Kala? Belgium on the google maps. Address and contacts of Varma-Kala? Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Varma-Kala? Belgium Varma-Kala? Belgium: IMMOBILI?RE LARCIER | CREUVEN JOSEPH | BUR. ETUDES CONTOR LOUIS | Van de Wiele | L & D-JET-TECHNIEK

Other related companies as Varma-Kala? Belgium: IMMOBILI?RE LARCIER | CREUVEN JOSEPH | BUR. ETUDES CONTOR LOUIS | Van de Wiele | L & D-JET-TECHNIEK

Varma-Kala? Belgium is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Varma-Kala? Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02252166748. Het bedrijf Varma-Kala? Belgium bevindt zich op het adres: Avenue de Tabora 21; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Martial arts & accessories.
De hoofdactiviteit van Varma-Kala? Belgium is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Varma-Kala? Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Varma-Kala? Belgium, openstaande posities, locatie van Varma-Kala? Belgium op de kaart.

Varma-Kala? Belgium is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Varma-Kala? Belgium, company assigned to the tax number BE02252166748. The company Varma-Kala? Belgium is located at the address: Avenue de Tabora 21; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Martial arts & accessories.
The main activity of Varma-Kala? Belgium is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Varma-Kala? Belgium is not available. You also can look at reviews of Varma-Kala? Belgium, open positions, location of Varma-Kala? Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Varma-Kala? Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Varma-Kala? Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Varma-Kala? Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Varma-Kala? Belgium, employees, financial statistics.