CREUVEN JOSEPH

Contactgegevens CREUVEN JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREUVEN JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREUVEN JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SURFOSSE 49; 4621; FLERON, België

Telefoon (phone): 43584008 (+32-43584008) 43584008 (+32-43584008)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREUVEN JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREUVEN JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREUVEN JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREUVEN JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREUVEN JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREUVEN JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREUVEN JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREUVEN JOSEPH
Products information CREUVEN JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Constructions en Acier.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Bois Constructions non résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREUVEN JOSEPH
(Get full report from official database of BE for CREUVEN JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREUVEN JOSEPH
Addition kinds of activities for CREUVEN JOSEPH

12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij CREUVEN JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREUVEN JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREUVEN JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREUVEN JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van CREUVEN JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of CREUVEN JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREUVEN JOSEPH. Laat een reactie achter voor CREUVEN JOSEPH. CREUVEN JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREUVEN JOSEPH. Leave a respond for CREUVEN JOSEPH. CREUVEN JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREUVEN JOSEPH op de google maps. Adres en contacten CREUVEN JOSEPH
Location of CREUVEN JOSEPH on the google maps. Address and contacts of CREUVEN JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come CREUVEN JOSEPH CREUVEN JOSEPH: G.D.C. | Lowette P | Baeyens Luc | ANDR? BELMANS | Lauwerys J

Other related companies as CREUVEN JOSEPH: G.D.C. | Lowette P | Baeyens Luc | ANDR? BELMANS | Lauwerys J

CREUVEN JOSEPH is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREUVEN JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf CREUVEN JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE SURFOSSE 49; 4621; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Bois Constructions non résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Activités: Constructions en Acier.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes..
De hoofdactiviteit van CREUVEN JOSEPH is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREUVEN JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREUVEN JOSEPH, openstaande posities, locatie van CREUVEN JOSEPH op de kaart.

CREUVEN JOSEPH is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREUVEN JOSEPH, company assigned to the tax number BE01956909179. The company CREUVEN JOSEPH is located at the address: RUE SURFOSSE 49; 4621; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Bois Constructions non résidentielles spécifiques. List of products are Activités: Constructions en Acier.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes..
The main activity of CREUVEN JOSEPH is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CREUVEN JOSEPH is not available. You also can look at reviews of CREUVEN JOSEPH, open positions, location of CREUVEN JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREUVEN JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREUVEN JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREUVEN JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREUVEN JOSEPH, employees, financial statistics.