BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BUR. ETUDES CONTOR LOUIS
Private companiesSocial Services • BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

Contactgegevens BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WANSIJN 76; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23809620 (+32-23809620) 23809620 (+32-23809620)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. ETUDES CONTOR LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. ETUDES CONTOR LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. ETUDES CONTOR LOUIS
Products information BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. ETUDES CONTOR LOUIS
(Get full report from official database of BE for BUR. ETUDES CONTOR LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. ETUDES CONTOR LOUIS
Addition kinds of activities for BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
50219903. Bureaus, nec | Desks, nec
62219902. Commodity dealers, contracten | Commodity dealers, contracts

Werken bij BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Laat een reactie achter voor BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. BUR. ETUDES CONTOR LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. Leave a respond for BUR. ETUDES CONTOR LOUIS. BUR. ETUDES CONTOR LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. ETUDES CONTOR LOUIS op de google maps. Adres en contacten BUR. ETUDES CONTOR LOUIS
Location of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS on the google maps. Address and contacts of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. ETUDES CONTOR LOUIS BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: B.C. GABAD | FABRICE CHARIOT | MYRIAM DUBOIS | BAKKERIJ DE LEKKERNIJ | DUCHATEAU FILS

Other related companies as BUR. ETUDES CONTOR LOUIS: B.C. GABAD | FABRICE CHARIOT | MYRIAM DUBOIS | BAKKERIJ DE LEKKERNIJ | DUCHATEAU FILS

BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf BUR. ETUDES CONTOR LOUIS bevindt zich op het adres: RUE DE WANSIJN 76; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, openstaande posities, locatie van BUR. ETUDES CONTOR LOUIS op de kaart.

BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, company assigned to the tax number BE07185852050. The company BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is located at the address: RUE DE WANSIJN 76; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS is not available. You also can look at reviews of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, open positions, location of BUR. ETUDES CONTOR LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. ETUDES CONTOR LOUIS, employees, financial statistics.