HUIS OBSESSION

Contactgegevens HUIS OBSESSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS OBSESSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS OBSESSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 45; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24613348 (+32-24613348) 24613348 (+32-24613348)

Fax (fax): +32 (61) 919-42-39 +32 (61) 919-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS OBSESSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS OBSESSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS OBSESSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS OBSESSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS OBSESSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS OBSESSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS OBSESSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS OBSESSION
Products information HUIS OBSESSION

BTW identificatienummer (tax): BE05641723632
Ondernemingsnummer: 7615692138
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HUIS OBSESSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS OBSESSION
(Get full report from official database of BE for HUIS OBSESSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS OBSESSION
Addition kinds of activities for HUIS OBSESSION

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
28990111. Oranje olie | Orange oil
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
72999908. Portret kopiëren | Portrait copying

Werken bij HUIS OBSESSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS OBSESSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS OBSESSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS OBSESSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

Zoek naar antwoorden van HUIS OBSESSION in sociale netwerken
Look for responds of HUIS OBSESSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS OBSESSION. Laat een reactie achter voor HUIS OBSESSION. HUIS OBSESSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS OBSESSION. Leave a respond for HUIS OBSESSION. HUIS OBSESSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS OBSESSION op de google maps. Adres en contacten HUIS OBSESSION
Location of HUIS OBSESSION on the google maps. Address and contacts of HUIS OBSESSION

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS OBSESSION HUIS OBSESSION: SPILLEMAECKERS REISBUREAU | MARNICK HOFLACK | ARCADE CONCEPT SPRL | Fontaine (A la) | Mergim Qorraj

Other related companies as HUIS OBSESSION: SPILLEMAECKERS REISBUREAU | MARNICK HOFLACK | ARCADE CONCEPT SPRL | Fontaine (A la) | Mergim Qorraj

HUIS OBSESSION is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS OBSESSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05641723632. Het bedrijf HUIS OBSESSION bevindt zich op het adres: MARKT 45; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS OBSESSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS OBSESSION is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS OBSESSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS OBSESSION, openstaande posities, locatie van HUIS OBSESSION op de kaart.

HUIS OBSESSION is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS OBSESSION, company assigned to the tax number BE05641723632. The company HUIS OBSESSION is located at the address: MARKT 45; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS OBSESSION were not found.
The main activity of HUIS OBSESSION is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS OBSESSION is not available. You also can look at reviews of HUIS OBSESSION, open positions, location of HUIS OBSESSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS OBSESSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS OBSESSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS OBSESSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS OBSESSION, employees, financial statistics.