SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Contactgegevens SPILLEMAECKERS REISBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILLEMAECKERS REISBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 170; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32387910 32387910

Fax (fax): +32 (81) 838-60-90 +32 (81) 838-60-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILLEMAECKERS REISBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILLEMAECKERS REISBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILLEMAECKERS REISBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILLEMAECKERS REISBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILLEMAECKERS REISBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Products information SPILLEMAECKERS REISBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE02864379882
Ondernemingsnummer: 6103973388
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SPILLEMAECKERS REISBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU
(Get full report from official database of BE for SPILLEMAECKERS REISBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Addition kinds of activities for SPILLEMAECKERS REISBUREAU

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
20130200. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
20240204. spumoni | Spumoni
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
55510301. Zeilboten, hulp (aangedreven) | Sailboats, auxiliary (powered)
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair

Werken bij SPILLEMAECKERS REISBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILLEMAECKERS REISBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van SPILLEMAECKERS REISBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of SPILLEMAECKERS REISBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Laat een reactie achter voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. SPILLEMAECKERS REISBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Leave a respond for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. SPILLEMAECKERS REISBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILLEMAECKERS REISBUREAU op de google maps. Adres en contacten SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Location of SPILLEMAECKERS REISBUREAU on the google maps. Address and contacts of SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILLEMAECKERS REISBUREAU SPILLEMAECKERS REISBUREAU: INSTITUUT VERONIQUE | LUC BUYCK | LUMIERE ET COULEURS | HUIS BABYLUX | AGNES NELIS

Other related companies as SPILLEMAECKERS REISBUREAU: INSTITUUT VERONIQUE | LUC BUYCK | LUMIERE ET COULEURS | HUIS BABYLUX | AGNES NELIS

SPILLEMAECKERS REISBUREAU is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILLEMAECKERS REISBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02864379882. Het bedrijf SPILLEMAECKERS REISBUREAU bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 170; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in SPILLEMAECKERS REISBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPILLEMAECKERS REISBUREAU is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILLEMAECKERS REISBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILLEMAECKERS REISBUREAU, openstaande posities, locatie van SPILLEMAECKERS REISBUREAU op de kaart.

SPILLEMAECKERS REISBUREAU is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILLEMAECKERS REISBUREAU, company assigned to the tax number BE02864379882. The company SPILLEMAECKERS REISBUREAU is located at the address: ABDIJSTRAAT 170; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in SPILLEMAECKERS REISBUREAU were not found.
The main activity of SPILLEMAECKERS REISBUREAU is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILLEMAECKERS REISBUREAU is not available. You also can look at reviews of SPILLEMAECKERS REISBUREAU, open positions, location of SPILLEMAECKERS REISBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILLEMAECKERS REISBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILLEMAECKERS REISBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILLEMAECKERS REISBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILLEMAECKERS REISBUREAU, employees, financial statistics.