ARCADE CONCEPT SPRL

Contactgegevens ARCADE CONCEPT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCADE CONCEPT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCADE CONCEPT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J JAUR?S 32, België

Telefoon (phone): 495235121 (+32-495235121) 495235121 (+32-495235121)

Fax (fax): +32 (50) 645-16-73 +32 (50) 645-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCADE CONCEPT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCADE CONCEPT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCADE CONCEPT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCADE CONCEPT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCADE CONCEPT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCADE CONCEPT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCADE CONCEPT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCADE CONCEPT SPRL
Products information ARCADE CONCEPT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01205993652
Ondernemingsnummer: 6091339111
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCADE CONCEPT SPRL
(Get full report from official database of BE for ARCADE CONCEPT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCADE CONCEPT SPRL
Addition kinds of activities for ARCADE CONCEPT SPRL

2282. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers

Werken bij ARCADE CONCEPT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCADE CONCEPT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCADE CONCEPT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCADE CONCEPT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van ARCADE CONCEPT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ARCADE CONCEPT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCADE CONCEPT SPRL. Laat een reactie achter voor ARCADE CONCEPT SPRL. ARCADE CONCEPT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCADE CONCEPT SPRL. Leave a respond for ARCADE CONCEPT SPRL. ARCADE CONCEPT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCADE CONCEPT SPRL op de google maps. Adres en contacten ARCADE CONCEPT SPRL
Location of ARCADE CONCEPT SPRL on the google maps. Address and contacts of ARCADE CONCEPT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCADE CONCEPT SPRL ARCADE CONCEPT SPRL: DE PLAISANTE HOF | FRITERIE BOULE ET FRITES | MAISON JADOUL | DE GOUDSMID | Christian Marolt

Other related companies as ARCADE CONCEPT SPRL: DE PLAISANTE HOF | FRITERIE BOULE ET FRITES | MAISON JADOUL | DE GOUDSMID | Christian Marolt

ARCADE CONCEPT SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCADE CONCEPT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01205993652. Het bedrijf ARCADE CONCEPT SPRL bevindt zich op het adres: RUE J JAUR?S 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van ARCADE CONCEPT SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCADE CONCEPT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCADE CONCEPT SPRL, openstaande posities, locatie van ARCADE CONCEPT SPRL op de kaart.

ARCADE CONCEPT SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCADE CONCEPT SPRL, company assigned to the tax number BE01205993652. The company ARCADE CONCEPT SPRL is located at the address: RUE J JAUR?S 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of ARCADE CONCEPT SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCADE CONCEPT SPRL is not available. You also can look at reviews of ARCADE CONCEPT SPRL, open positions, location of ARCADE CONCEPT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCADE CONCEPT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCADE CONCEPT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCADE CONCEPT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCADE CONCEPT SPRL, employees, financial statistics.