Francesca (Snack Pita)

Contactgegevens Francesca (Snack Pita): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francesca (Snack Pita): address, phone, fax, email, website, opening hours

Francesca (Snack Pita)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dagly 8; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 20 06 (+32-087 77 20 06) 087 77 20 06 (+32-087 77 20 06)

Fax (fax): +32 (53) 839-54-69 +32 (53) 839-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francesca (Snack Pita): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francesca (Snack Pita)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francesca (Snack Pita)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francesca (Snack Pita), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francesca (Snack Pita). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francesca (Snack Pita), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francesca (Snack Pita). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francesca (Snack Pita)
Products information Francesca (Snack Pita)

BTW identificatienummer (tax): BE05360748291
Ondernemingsnummer: 4760620117
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Francesca (Snack Pita) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francesca (Snack Pita)
(Get full report from official database of BE for Francesca (Snack Pita))

Aanvulling soorten activiteiten voor Francesca (Snack Pita)
Addition kinds of activities for Francesca (Snack Pita)

581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij Francesca (Snack Pita): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francesca (Snack Pita): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francesca (Snack Pita). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francesca (Snack Pita). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van Francesca (Snack Pita) in sociale netwerken
Look for responds of Francesca (Snack Pita) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francesca (Snack Pita). Laat een reactie achter voor Francesca (Snack Pita). Francesca (Snack Pita) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francesca (Snack Pita). Leave a respond for Francesca (Snack Pita). Francesca (Snack Pita) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francesca (Snack Pita) op de google maps. Adres en contacten Francesca (Snack Pita)
Location of Francesca (Snack Pita) on the google maps. Address and contacts of Francesca (Snack Pita)

Andere gerelateerde bedrijven als come Francesca (Snack Pita) Francesca (Snack Pita): FLBANALINE NV | Crédit Communal | Oud-Heverlee Leuven (voetbal) | LEON CROSSET | BREEN Belgium bvba

Other related companies as Francesca (Snack Pita): FLBANALINE NV | Crédit Communal | Oud-Heverlee Leuven (voetbal) | LEON CROSSET | BREEN Belgium bvba

Francesca (Snack Pita) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francesca (Snack Pita), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360748291. Het bedrijf Francesca (Snack Pita) bevindt zich op het adres: Rue Dagly 8; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Francesca (Snack Pita) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francesca (Snack Pita) is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francesca (Snack Pita) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francesca (Snack Pita), openstaande posities, locatie van Francesca (Snack Pita) op de kaart.

Francesca (Snack Pita) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francesca (Snack Pita), company assigned to the tax number BE05360748291. The company Francesca (Snack Pita) is located at the address: Rue Dagly 8; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in Francesca (Snack Pita) were not found.
The main activity of Francesca (Snack Pita) is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Francesca (Snack Pita) is not available. You also can look at reviews of Francesca (Snack Pita), open positions, location of Francesca (Snack Pita) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francesca (Snack Pita), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francesca (Snack Pita), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francesca (Snack Pita), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francesca (Snack Pita), employees, financial statistics.