BREEN Belgium bvba

Contactgegevens BREEN Belgium bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREEN Belgium bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREEN Belgium bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Schaapveld 14, DENDERMONDE, 9200, België

Telefoon (phone): 32-52-220075 32-52-220075

Fax (fax): 32-52-220359 32-52-220359

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREEN Belgium bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREEN Belgium bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREEN Belgium bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREEN Belgium bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREEN Belgium bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREEN Belgium bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREEN Belgium bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREEN Belgium bvba
Products information BREEN Belgium bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07157287597
Ondernemingsnummer: 5015777587
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BREEN Belgium bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREEN Belgium bvba
(Get full report from official database of BE for BREEN Belgium bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREEN Belgium bvba
Addition kinds of activities for BREEN Belgium bvba

599902. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies
922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
31720100. Lederen geldhouders | Leather money holders
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
38619901. Densitometers | Densitometers
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments

Werken bij BREEN Belgium bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREEN Belgium bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREEN Belgium bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREEN Belgium bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van BREEN Belgium bvba in sociale netwerken
Look for responds of BREEN Belgium bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREEN Belgium bvba. Laat een reactie achter voor BREEN Belgium bvba. BREEN Belgium bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREEN Belgium bvba. Leave a respond for BREEN Belgium bvba. BREEN Belgium bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREEN Belgium bvba op de google maps. Adres en contacten BREEN Belgium bvba
Location of BREEN Belgium bvba on the google maps. Address and contacts of BREEN Belgium bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come BREEN Belgium bvba BREEN Belgium bvba: PARCS A CONTENEURS DURBUY | Steelite International Benelux BVBA | S.G.L. | WLADIMIR WASTCHENKO | Ziegler NV

Other related companies as BREEN Belgium bvba: PARCS A CONTENEURS DURBUY | Steelite International Benelux BVBA | S.G.L. | WLADIMIR WASTCHENKO | Ziegler NV

BREEN Belgium bvba is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BREEN Belgium bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07157287597. Het bedrijf BREEN Belgium bvba bevindt zich op het adres: Industrieterrein Schaapveld 14, DENDERMONDE, 9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BREEN Belgium bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREEN Belgium bvba is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREEN Belgium bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREEN Belgium bvba, openstaande posities, locatie van BREEN Belgium bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREEN Belgium bvba is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BREEN Belgium bvba, company assigned to the tax number BE07157287597. The company BREEN Belgium bvba is located at the address: Industrieterrein Schaapveld 14, DENDERMONDE, 9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BREEN Belgium bvba were not found.
The main activity of BREEN Belgium bvba is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BREEN Belgium bvba is not available. You also can look at reviews of BREEN Belgium bvba, open positions, location of BREEN Belgium bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREEN Belgium bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREEN Belgium bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREEN Belgium bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREEN Belgium bvba, employees, financial statistics.