FLBANALINE NV

Contactgegevens FLBANALINE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBANALINE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBANALINE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kleine Weg 239 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-26-36-00 32-51-26-36-00

Fax (fax): 32-51-26-36-01 32-51-26-36-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBANALINE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBANALINE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBANALINE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBANALINE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBANALINE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBANALINE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBANALINE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBANALINE NV
Products information FLBANALINE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09260894775
Ondernemingsnummer: 5487915039
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLBANALINE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes, ladies'

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBANALINE NV
(Get full report from official database of BE for FLBANALINE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBANALINE NV
Addition kinds of activities for FLBANALINE NV

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
44930000. jachthavens | Marinas
50510403. Kwik | Mercury
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij FLBANALINE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBANALINE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBANALINE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBANALINE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van FLBANALINE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBANALINE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBANALINE NV. Laat een reactie achter voor FLBANALINE NV. FLBANALINE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBANALINE NV. Leave a respond for FLBANALINE NV. FLBANALINE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBANALINE NV op de google maps. Adres en contacten FLBANALINE NV
Location of FLBANALINE NV on the google maps. Address and contacts of FLBANALINE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBANALINE NV FLBANALINE NV: KRIPTON | Creadis BVBA | Mobil-Tif | PARC A CONTENEURS FARCIENNES/AISEAU-PRESLES | BENO?T HUMBLET/B. HUMBLET

Other related companies as FLBANALINE NV: KRIPTON | Creadis BVBA | Mobil-Tif | PARC A CONTENEURS FARCIENNES/AISEAU-PRESLES | BENO?T HUMBLET/B. HUMBLET

FLBANALINE NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBANALINE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09260894775. Het bedrijf FLBANALINE NV bevindt zich op het adres: Kleine Weg 239 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shoes, ladies'. Producten gemaakt in FLBANALINE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBANALINE NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBANALINE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBANALINE NV, openstaande posities, locatie van FLBANALINE NV op de kaart.

FLBANALINE NV is a company, that was registered 2001 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLBANALINE NV, company assigned to the tax number BE09260894775. The company FLBANALINE NV is located at the address: Kleine Weg 239 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shoes, ladies'. Products created in FLBANALINE NV were not found.
The main activity of FLBANALINE NV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBANALINE NV is not available. You also can look at reviews of FLBANALINE NV, open positions, location of FLBANALINE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBANALINE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBANALINE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBANALINE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBANALINE NV, employees, financial statistics.