PآTISSERIE FRANاAISE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • PآTISSERIE FRANاAISE
Private companiesEducational Services • PآTISSERIE FRANاAISE

Contactgegevens PآTISSERIE FRANاAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PآTISSERIE FRANاAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PآTISSERIE FRANاAISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARLIبRESTRAAT 318; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56844674 (+32-56844674) 56844674 (+32-56844674)

Fax (fax): +32 (53) 199-24-45 +32 (53) 199-24-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PآTISSERIE FRANاAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PآTISSERIE FRANاAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PآTISSERIE FRANاAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PآTISSERIE FRANاAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PآTISSERIE FRANاAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PآTISSERIE FRANاAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PآTISSERIE FRANاAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PآTISSERIE FRANاAISE
Products information PآTISSERIE FRANاAISE

BTW identificatienummer (tax): BE01169738769
Ondernemingsnummer: 8335845947
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PآTISSERIE FRANاAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PآTISSERIE FRANاAISE
(Get full report from official database of BE for PآTISSERIE FRANاAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PآTISSERIE FRANاAISE
Addition kinds of activities for PآTISSERIE FRANاAISE

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing

Werken bij PآTISSERIE FRANاAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PآTISSERIE FRANاAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PآTISSERIE FRANاAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PآTISSERIE FRANاAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van PآTISSERIE FRANاAISE in sociale netwerken
Look for responds of PآTISSERIE FRANاAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PآTISSERIE FRANاAISE. Laat een reactie achter voor PآTISSERIE FRANاAISE. PآTISSERIE FRANاAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PآTISSERIE FRANاAISE. Leave a respond for PآTISSERIE FRANاAISE. PآTISSERIE FRANاAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PآTISSERIE FRANاAISE op de google maps. Adres en contacten PآTISSERIE FRANاAISE
Location of PآTISSERIE FRANاAISE on the google maps. Address and contacts of PآTISSERIE FRANاAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come PآTISSERIE FRANاAISE PآTISSERIE FRANاAISE: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | MOORKENS MECHELEN NV | ANDRE VANDEWALLE | JOS VAN GINKEL | JACQUES DESOT

Other related companies as PآTISSERIE FRANاAISE: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | MOORKENS MECHELEN NV | ANDRE VANDEWALLE | JOS VAN GINKEL | JACQUES DESOT

PآTISSERIE FRANاAISE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PآTISSERIE FRANاAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01169738769. Het bedrijf PآTISSERIE FRANاAISE bevindt zich op het adres: MARLIبRESTRAAT 318; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PآTISSERIE FRANاAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PآTISSERIE FRANاAISE is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PآTISSERIE FRANاAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PآTISSERIE FRANاAISE, openstaande posities, locatie van PآTISSERIE FRANاAISE op de kaart.

PآTISSERIE FRANاAISE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PآTISSERIE FRANاAISE, company assigned to the tax number BE01169738769. The company PآTISSERIE FRANاAISE is located at the address: MARLIبRESTRAAT 318; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PآTISSERIE FRANاAISE were not found.
The main activity of PآTISSERIE FRANاAISE is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PآTISSERIE FRANاAISE is not available. You also can look at reviews of PآTISSERIE FRANاAISE, open positions, location of PآTISSERIE FRANاAISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PآTISSERIE FRANاAISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PآTISSERIE FRANاAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PآTISSERIE FRANاAISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PآTISSERIE FRANاAISE, employees, financial statistics.